Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cât de inteligenți sunt bărbații în funcție de zodia pe care o au

HOROSCOP. Cât de inteligenți sunt bărbații în funcție de zodia pe care o au

HOROSCOP. Cât de inteligenți sunt bărbații în funcție de zodia pe care o au
22 Mai 2018   •   17:14

Berbec: nativii acestei zodii sunt persoane care mai întâi acționează și după aceea gândesc, impulsivitatea fiind una dintre trăsăturile lor dominante. Deși sunt inteligenți și descurcăreți, adesea dau impresia că sunt destul de limitați din cauza încăpățânării și a faptului că nu acceptă prea ușor părerile celorlalți.

Taur: al doilea semn al zodiacului suferă și el de încăpățânare și are fixații destul de puternice, ceea ce înseamnă că nu prea își folosește întregul potențial mental. Problema Taurului nu este că nu este inteligent, ci că este foarte leneș. El vrea o viață tihnită și preferă să nu își bată capul cu prea multe lucruri. 

Gemeni: aceast este una dintre cele mai inteligente zodii. Un nativ din zodia gemeni își caută în permanentă persoane cu care să dezbată cele mai interesante subiecte și este atras cel mai mult de capacitățile intelectuale ale celorlalți. Nu numai că are o gândire adesea sclipitoare, dar nativul are și harul vorbirii, fiind un orator desăvârșit. 

Rac: inteligența acestei zodii de apă este mai degrabă una emoțională. Această înseamnă că are o empatie impresionantă și o capacitate afectivă mai mare decât a oricărui semn zodiacal. 

Leu: nativii acestei zodii strălucesc că niște diamante și nu doar pentru cum arată. Sunt foarte inteligenți, perspicace și știu exact ce să spună pentru a atrage aprobarea celorlalți. Indiferent de situația în care se află, un Leu va găși o modalitate de a ieși în avantaj și de a se laudă cu acest lucru. 

Contiunarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie astre inteligenta barbati
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close