Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce așteaptă zodiile de la partenerul de viață?

HOROSCOP. Ce așteaptă zodiile de la partenerul de viață?

HOROSCOP. Ce așteaptă zodiile de la partenerul de viață?
13 Mar 2019   •   13:14

Bărbat sau femeie, cu toții ne dorim un partener de viață perfect! Dorim să ne găsim sufletul pereche, alături de care să îmbătrânim frumos, armonios și fericiți. Cu toate acestea, așteptările în ceea ce privește partenerul de viață sunt diferite de la o persoană la alta, unii dintre noi căutăm înțelegere, alții libertate, susținere sau chiar atenție. 

Haideți să vedem ce așteptări are fiecare dintre noi, în funcție de semnul său zodiacal!

Berbec

Nativii din zodia berbec sunt niște persoane directe, sincere și adeseori foarte insistente. Când vine vorba de dragoste, aceștia sunt foarte siguri pe ei, știu exact ce își doresc de la partenerul de viață. Berbecii au nevoie de un partener activ, cu o imaginație bogată, care să îi surprindă la fiecare pas, pentru a nu se plictisi. Un partener care știe să își exprime sentimentele într-un mod unic și îndrăzneț. Atunci când nu mai există activități atractive în relația berbecilor, aceștia fug după acțiune, deoarece le place să-și trăiasca viața din plin. 

Taur 

Taurii sunt adepții relațiilor stabile, sincere și bazate pe iubire. Așteptările taurilor de la partenerul de viață nu sunt greu de ghicit. Aceștia își doresc un partener afectuos, sincer, devotat și foarte înțelegător. Nu le plac lucrurile fastuoase, cum ar fi petrecerile sau extravaganțele, preferă să își petreacă timpul alături de persoana iubită în liniștea căminul. 

Gemenii

Nativii acestei zodii sunt foarte activi, comunicativi și curioși despre tot ceea ce se întâmplă în jur. Partenerul de viață al unui geamăn, trebuie să fie foarte deschis spre noutate, să-l stimuleze intelectual și să-i ofere o viață palpitantă, plină de aventuri. Cu siguranță nu își vor petrece prea mult timp alături de o persoană care își dorește siguranță, calm sau liniște, ci mai degrabă, gemenii își doresc pe cineva care să le înțeleagă doza de nebunie și totodată, să o împărtășească.

Rac

Racii sunt niște firi sensibile și atunci când vine vorba de iubire, sunt sceptici. Își doresc un partener de viață liniștit, care să le ofere dragoste sinceră, afecțiune constantă și încredere. Racii iubesc foarte intens, de aceea au nevoie de cineva care să le ofere stabilitate.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii viaţa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close