Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce defecte au femeile în funcție de zodie. Fecioarele vor să dețină controlul, femeile-Geamăn sunt ipocrite

HOROSCOP. Ce defecte au femeile în funcție de zodie. Fecioarele vor să dețină controlul, femeile-Geamăn sunt ipocrite

HOROSCOP. Ce defecte au femeile în funcție de zodie. Fecioarele vor să dețină controlul, femeile-Geamăn sunt ipocrite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mar 2019   •   12:04

HOROSCOP. Ti s-a reprosat vreodata faptul ca nu poti pastra un secret sau ca esti prea impulsiva? Fiecare femeie are calitati si defecte, insa este important sa realizeze care sunt acestea din urma, pentru a le corecta. Astrologii iti vin in ajutor in acest sens si iti ofera o explicatie pentru defectele pe care le ai. Descopera si tu care sunt defectele tale in functie de zodia care te guverneaza.

HOROSCOP. BERBEC

Nativele zodiei Berbec au o fire impulsiva, asemenea elementului foc, care le guverneaza. Din acest motiv, ele pot deveni geloase fara un motiv anume si de multe ori, se vor incapatana in sustinerea afirmatiilor proprii, chiar daca exista argumente contra. Ai grija ca in relatiile cu ceilalti sa nu iei decizii pripite, pentru ca poti distruge cu usurinta o relatie de prietenie, din cauza defectului tau de a vorbi fara a tine cont de sentimentele celorlalti.

HOROSCOP. TAUR

Este binecunoscut faptul ca Taurii sunt incapatanati. Elementul care ii protejeaza este pamantul, asadar reprezentantele acestei zodii nu isi ies usor din fire. In schimb, ele pot fi macinate de gelozie, de invidie si de zgarcenie. Desi adora luxul, nu scot usor banii din buzunar. Daca te afli sub influenta acestui semn zodiacal, incearca sa te abtii de la a eticheta persoanele din jurul tau inainte de a le cunoaste cu adevarat.

HOROSCOP. GEMENI

Gemenii sunt un semn dual de aer, asadar unul dintre defectele lor majore este ipocrizia. Femeile nascute in aceasta zodie sunt atrase de barfe si sunt capabile sa aiba ceea ce in popor este cunoscut sub denumirea de "doua fete". Zodia ta te face sa ii jignesti cu usurinta pe cei din jur, chiar faci asta prin intermediul glumelor. Trebuie sa renunti la invidia care pune stapanire pe tine uneori, daca vrei sa nu ii indepartezi pe cei dragi.

HOROSCOP. RAC

In ciuda caracterului sau timid, Racul, acest semn guvernat de Luna si dominat de elementul apa, este capabil de a pune la cale si de a duce pana la capat cele mai teribile razbunari. Nu esti genul de femeie care sa pice in pacatul invidiei, in schimb nu te dai deoparte de la a-i barfi pe cei din jur, daca acestia ti-au ranit orgoliul.

HOROSCOP. LEU

Pentru ca semnul tau este unul de foc, guvernat de regele astrilor, Soarele, iti place sa fii in permanenta in centrul atentiei si sa ai parte de adulatia tuturor. Atunci cand cineva calca stramb, trebuie sa se fereasca de mania ta. Fie ca apelezi la metodele conventionale ori la cele mai putin ortodoxe, "dusmanul" tau va disparea din peisaj rapid.

HOROSCOP. FECIOARĂ

Obsesia Fecioarei pentru ordine se manifesta nu doar in locuinta sa, ci si in relatiile personale. Acest semn de pamant adora sa detina controlul atat asupra situatiilor, cat si asupra celor din jur. Trebuie sa iti temperezi dorinta de control, pentru ca nu toti sunt dispusi sa ti se supuna. De asemenea, incearca sa iti conservi energia, in loc sa pui la cale planuri de batalie impotriva celorlalti, scrie cereschoroscop.com.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop defecte
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close