Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce secrete și insecurități ascunde fiecare nativ din zodiac

HOROSCOP. Ce secrete și insecurități ascunde fiecare nativ din zodiac

HOROSCOP. Ce secrete și insecurități ascunde fiecare nativ din zodiac
01 Noi 2019   •   21:50

HOROSCOP. Oricât de mult ne străduim să ne ascundem punctele vulnerabile și temerile, cu toții le avem. Vezi de ce se teme fiecare nativ din zodiac

HOROSCOP BERBEC. Nu suportă se se certe și să piardă persoane. Se comportă ca și cum sunt ok cu renunțatul la oameni, dar în realitate le e incredibil de greu. 

HOROSCOP TAUR. Se tem că nimeni nu are nevoie de ei prin preajmă, că vor fi uitați ușor de oamenii care au însemnat totul pentru ei. Mereu se întreabă dacă înseamnă ceva pentru cei din jur. 

HOROSCOP GEMENI. Se străduiesc atât de mult să fie pe gustul cât mai multor persoane și să își facă prieteni în mod constant. Îi sperie gândul de a rămâne singuri. 

HOROSCOP RAC. Încearcă să fie pozitivi și fericiți tot timpul. Au impresia că dacă permit cuiva să îi vadă triști, îi vor dezamăgi. Vor să se asigure că nimeni nu își face griji pentru ei. 

HOROSCOP LEU. Își închipuie că nimeni nu se gândește la ei și că tot ce merge greșit e din cauza lor. De multe ori se comportă ca și cum nu le pasă de aceste lucruri, dar sunt unele dintre cele mai sensibile persoane. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Pot să pară că au totul sub control și în ordine, dar în realitate le e foarte greu să-și planifice fiecare zi. E greu pentru ei să rămână pozitivi. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Nu pot sta fără o persoană în care să investească timp pentru a nu trebui să se focuseze pe ei înșiși. 

HOROSCOP SCORPION. Le e frică să se apropie prea mult de persoane. Le place ca cei din jur să aibă încredere în ei, dar ei prind foarte greu încredere în alte persoane. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Vor să primească și să ofere dragoste. Când nu sunt împreună cu cineva, se simt fără speranță și au impresia că nu sunt suficient de buni. 

HOROSCOP CAPRICORN. Investesc în ei înșiși pentru a ajunge în vârf, tocmai de aceea nu au tendința să creeze conexiuni profunde cu cei din jur. Le e frică să nu piardă persoane. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Nu simt emoțiile așa cum au ei impresia că trebuie. Se aruncă în relații și nu simt nimic pentru o vreme și din acestă cauză au impresia că ceva e în neregulă cu ei. 

HOROSCOP PEȘTI. Se gândesc tot timpul care este scopul lor în viață și visează la tot felul de lucruri care să îi facă să se simtă mai bine. Sunt pierduți și confuzi, dar se comportă ca și când au totul sub control. Urăsc să ceară ajutor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop secrete zodiac
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close