Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

HOROSCOP. Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

HOROSCOP. Ce spune despre tine luna în care te-ai născut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    26 Mar 2019   •   17:24

HOROSCOP. Numerologul Andreas Stavarache a explicat pentru Click! că luna naşterii dezvăluie multe despre destinul tău.

Luna ianuarie 

Persoanele născute în prima lună din an au venit să ajute la prelucrarea karmei fratelui său a surorii. În general, cei născuţi în luna ianuarie trebuie să înveţe să dăruiască şi să ofere protecție şi înţelegere familiei, fără să se comporte cu superioritate în faţa celorlalţi.

Luna februarie

Persoanele născute în luna februarie vin din altă viaţă cu o încărcătură și o misiune mai deosebită. Acești oameni, în viața anterioară nu au fost foarte buni, cuminți și miloși. Din această cauză, în această viață, sunt condiționați să rezolve în interiorul lor, aceste calităţi. Pentru astfel de oameni, tot ce spun părinții nu înseamană ordin și nici îndrumar. Aceștia ascultă doar de reprezentanții generației mai în vârstă cum sunt, de exemplu, bunicii.

Luna Martie 

Luna martie înseamnă legătură directă cu mama. În altă viaţă aceste persoane au fost dependente de mamă şi soarta lor a depins foarte mult de ființa care le-a dat viață. De aceea, în această viaţă cei născuţi în prima lună de primăvară calendaristică trebuie să înveţe să fie independenţi și să se detașeze de mamă. 

Continuarea pe Click!

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie zodiac astre astrologie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close