Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Ce tip de bărbat atragi în funcție de zodie

Horoscop. Ce tip de bărbat atragi în funcție de zodie

Horoscop. Ce tip de bărbat atragi în funcție de zodie
11 Iun 2018   •   10:01

Berbec
Nativa Berbec este dominatoare şi foarte încrezătoare în forţele proprii. Ea atrage numai persoane raţionale, care nu sunt atât de impulsive, dar care ştiu să iubească şi cu sufletul. Bărbaţii din viaţa ei acceptă să fie controlaţi, însă trebuie ca şi ea, la rândul ei, să le lase o libertate. 

Taur
Nativa Taur este responsabilă, de încredere şi nu se lasă amorezată cu una, cu două. Ea va atrage bărbaţii care caută disperaţi nevoia de stabilitate, aşa că, de cele mai multe ori, se poate considera o norocoasă. Partea proastă este că ea ţine cont şi de aspectul material al fiecărui bărbat pe care îl cunoaşte. 

Gemeni
Distractivă şi exuberantă, nativa Gemeni se va pune mereu pe primul loc, aşa că cu greu îi poţi face faţă când vine vorba de iubire. Tipul de bărbat pe care îl atrage este acela care simte nevoia de atenţie, aşa că ea nu va putea niciodată să îi ofere acest lucru. Bărbatul din viaţa ei trebuie să înţeleagă că este uşor egoistă. 

Rac
Nativa Rac atrage bărbaţii răi şi insensibili, care ajung să profite de bunătatea ei. Cea mai mare greşeală pe care o poate face este aceea de a se îndrăgosti imediat şi a oferi totul fără să aştepte nimic în schimb. Acest lucru o face să pară naivă şi le dă încredere bărbaţilor că poate fi manevrată. 

Leu
Puternică şi autoritară, nativa Leu atrage bărbaţi puternici în viaţa ei. Este o persoană care ştie ce vrea, aşa că nu se complică cu mărunţişuri. Când se îndrăgosteşte, se dedică din tot sufletul şi este foarte pasională. Caută un partener demn de personalitatea ei exuberantă.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: zodie barbati Horoscop
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close