Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cele cinci zodii care preferă banii în locul iubirii

Horoscop. Cele cinci zodii care preferă banii în locul iubirii

În aceste vremuri, persoanele care preferă banii în locul iubirii par a fi din ce în ce mai multe. Nu există o explicație clară pentru acest fapt, însă de multe ori cei care se află în această situație s-au născut având totul la dispoziție și vor să-și consolideze poziția în societate. Iată în continuare zodiile despre care astrologii spun că pun mai mare preț pe bani, decât pe sentimente.

Horoscop. Cele cinci zodii care preferă banii în locul iubirii
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2021   •   16:47

Capricorn – sunt persoanele extrem de practice cu o mare de muncă și rezistență la stres. Nu prea e loc de sentimentalisme în viața lor, pentru că nu așa se fac banii. Adeseori pun cariera pe primul loc, fapt care poate dăuna relațiilor cu cei din jur. Pe de altă parte investesc mult în îmbunătățirea aspectului lor și asta cere de cele mai multe ori un portofel plin.

Rac – au o foarte bună intuiţie şi deseori acționează din instinct. Unii Raci sunt și extrem de zgârciți. Vor să acumuleze bani și valori și adună tot felul de lucruri care , în realitate, pot fi lipsite de valoare. Merg însă pe ideea că niciodată nu ştii când îţi trebuie. De aici provine și componenta lor materialistă, care uneori aduce cu sine tot felul de conflicte.

Berbec –  pot adopta multe identităţi, în funcţie de situaţia în care sunt puși. Sunt persoane egocentrice, foarte mândre, care își urmăresc neobosite scopul. Când este cazul, știu să stoarcă fiecare leuț de la persoana care le pică în plasă.

Scorpion – plăcerile vieții sunt un deziderat pentru acești nativi. Vor să dețină controlul și, de multe ori, partenerii sunt sub papucul lor. Au capacitate mare de manipulare, mai ales când scopul este să-și satisfacă o plăcere. De multe ori, își pierd controlul când au un card plin pe mână, mai ales dacă nu le aparține. 

Vărsător – Vărsătorii sunt materialiști şi nu se feresc să arate asta. Le este ușor să-și asume acest rol, și nu au remușcări când reușesc să facă victime, pentru că preferă obiectele scumpe şi rafinate. De multe ori le este greu să aleagă cu inima un partener. În valorizează pe alții în funcție de posesiunile lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close