Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii
02 Mar 2019   •   13:54

HOROSCOP. Fiecare persoană poate avea anumite defecte predominante în funcție de semnul zodiacal în care s-a născut. 

HOROSCOP. Berbec. Acești nativi au tendința de a-și controla partenerii și de a-i face să ia doar deciziile pe care și le doresc ei. 

HOROSCOP. Taur. De multe ori sunt prea conservatori și au tendința să respecte tradițiile. Sunt foarte încăpățânați. 

HOROSCOP. Gemeni. Sunt în stare să facă absolut orice ca să obțină ce vor. De multe ori acest lucru îi face pe parteneri să ajungă la disperare. 

HOROSCOP. Rac. Își schimbă foarte des starea de spirit și pot fi foarte posesivi. Un alt defect e că au tendința să dea înapoi atunci când sunt nesiguri. 

HOROSCOP. Leu. Pot fi foarte geloși și să pornească un adevărat scandal dacă lucrurile nu ies exact așa cum vor ei. Sunt foarte concentrați pe propria persoană și atât. 

HOROSCOP. Fecioară. Sunt extrem de analitici și critici și în multe situații îi pot face pe cei din jur să nu mai suporte. 

HOROSCOP. Scorpion. Sunt sensibili și calmi, dar dacă îi superi se pot transforma în niște persoane imposibil de suportat. Sunt foarte geloși, posesivi și au tendința să se răzbune. 

HOROSCOP. Săgetător. Obișnuiesc să aibă numeroase aventuri, unele în cele mai nepotrivite locuri și cu cele mai nepotrivite persoane. Se pot liniști după ce se hotărăsc să aibă o relație serioasă.

HOROSCOP. Capricorn. Pot fi foarte reci și distanți de multe ori și reușesc cu greu să se apropie de oameni. 

HOROSCOP. Vărsător. Sunt și ei foarte reci și pot fi „de neînțeles” pentru partenerii lor. Nativii în această zodie nu obișnuiesc să facă compromisuri.

HOROSCOP. Pești. Cu un sarcasm caustic și cu un simț al observației extraordinar, acești nativi își pot răni partenerii cu replici extrem de crude.

×
Subiecte în articol: Horoscop defecte zodii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close