Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

27 Mai 2018   •   14:05
HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care îşi vor găsi fericirea în această vară

Berbec 

Cât de des participaţi la evenimentele corporaţiei din care faceţi parte sau la tot felul de prezentări? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul în care veţi întâlni persoana iubită. În aceasta perioadă aveţi mare succes în carieră, iar dragostea este puternic legată de acest aspect. Tot la birou veţi întâlni şi sufletul pereche. 

Rac

Creativitatea vostră cunoaşte cote maxime. În această vară aveţi şanse reale de a deveni cu adevărat faimos. Aveţi grijă cu timiditatea voastră care poate reprezenta un dezavantaj. Pe plan sentimental staţi bine. Cel mai probabil sunteţi implicaţi într-o relaţie serioasă. Dacă nu, persoana potrivită apare la orizont când vă aşteptaţi mai puţin. 

Scorpion 

Nu aţi mai călătorit de ceva vreme, poate că ar fi timpul pentru o escapadă. Nu întâmplător vă este recomandată această experienţă. Persoana potrivită se află departe de casă, iar astrologii cred că o veţi întâlni în destinaţia pe care o alegeţi pentru petrecerea vacanţei. Veţi renunţa la prejudecăţile pe care le aveţi cu privire la relaţiile ocazionale, iar persoana pe care o veţi întâlni se va dovedi a fi partenerul potrivit. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fericire vara
Parteneri
x close