Antena 3 Horoscop HOROSCOP complet luna August 2020 - Peștii au o lună romantică, în timp ce Fecioarele se regăsesc

HOROSCOP complet luna August 2020 - Peștii au o lună romantică, în timp ce Fecioarele se regăsesc

23 Iul 2020   •   15:03
HOROSCOP complet luna August 2020 - Peștii au o lună romantică, în timp ce Fecioarele se regăsesc

Luna August vine cu noi începuturi pentru unii nativi. Fecioarele se regăsesc, petrec mult timp cu activități care le fac să vadă altfel viața, în timp ce Peștii au parte de o lună romantică. De partea cealaltă, Leii intră în diferite conflicte, iar Săgetătorii sunt impulsivi.

Horoscop august 2020 - Berbec


Luna august aduce o dorință mare de ducă. Vrei să iei o pauză de la toată agitația din jurul tău și vrei să te deconectezi de la toate responabilitățile care se tot înmulțesc. Încearcă să îți aloci weekendurile strict pentru relaxare. Pe de altă parte, viața pe plan sentimental merge din ce în ce mai lin. 

Horoscop august 2020 - Taur

Înveți să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău. Încearcă să renunți la orgoliu și să pui mai mult preț pe opiniile persoanelor importante din viața ta. Pe de altă parte, este posibil să apară tot felul de conflicte cu partenerul de cuplu, în special pentru că nu reușești să-ți organizezi eficient timpul între viața personală și viața profesională. 

Horoscop august 2020 - Gemeni

E o lună plină de provocări, într-o încercare de a te împărți între viața viața profesională și viața personală. Pe de altă parte, reușești să petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu și chiar găsești timpul necesar pentru a putea să te concentrezi pe pasiunile pe care le ai. Încearcă, totuși, să îți mai acorzi și pauze de respiro. 

Horoscop august 2020 - Rac

Ai mai multă răbdare. Ai de dus o mulțime de lucruri la bun sfârșit și, în plus, vrei să începi să te organizezi mai bine. Astfel, o listă de priorități te va ajuta să fii mai eficient. În plus, înveți să ceri ajutorul atunci când ai nevoie și, astfel, reușești să rezolvi o mulțime de probleme într-un timp mult mai scurt. 

Horoscop august 2020 - Leu

Ești predispus la a intra în tot felul de conflicte minore, în această luna. Astfel, fie că e vorba de conflicte cu persoana iubită, fie că e vorba de conflicte cu colegii de la locul de muncă, încearcă să îți analizezi bine cuvintele înainte să le spui și, în plus, este indicat să renunți la orgoliu. Spre mijlocul lunii, optimismul revine. 

Horoscop august 2020 - Fecioară

În această lună ai tendința de a petrece cât mai mult timp singur. Vrei să îți analizezi bine toate deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului, astfel încât să poți învăța din greșeli. În plus, redescoperi o serie de pasiuni mai vechi pe care le-ai tot ignorat. Luna august este despre redescoperirea propriei persoane. 

Horoscop august 2020 - Balanță

Te gândești din ce în ce mai mult la a petrece timp cu prietenii. Iei o pauză de la muncă și te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Pe de altă parte, este posibil să existe unele conflicte cu partenerul de cuplu pe probleme legate de gelozie. Încearcă să vorbești deschis despre tot ceea ce simți. 

Horoscop august 2020 - Scorpion

Faci o serie de schimbări importante pe toate planurile. Astfel, încerci să muncești mai eficient și să îți organizezi mai bine timpul. De asemenea, înveți să fii mai deschis în legătură cu ceea ce simți și ceea ce crezi în raport cu partenerul de cuplu, dar și cu alți oameni importanți din viața ta. 

Horoscop august 2020 - Săgetător

Ai tendința de a reacționa mai impulsiv decât în mod normal, în această lună. Astfel, este recomandat să îți petreci mare parte din timp singur, în compania pasiunilor pe care le ai, pentru a nu intra în conflicte care nu-și au rostul. Spre finalul lunii, înveți să comunici mai eficient și să te controlezi mai bine. 

Horoscop august 2020 - Capricorn

Luna august se concentrează în jurul dorinței de a învăța și de a te perfecționa. Astfel, îți acorzi mult timp pentru tine și încerci să crești cât mai mult atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Încearcă, totuși, să îți acorzi și câteva momente de pauză pentru a nu te duce la extenuare. 

Horoscop august 2020 - Vărsător

Petreci timp alături de familie, în această lună. În ultima vreme, nu prea ai reușit să acorzi atât de mult timp acestor persoane importante din viața ta, iar acum vrei să recuperezi. Astfel, ai parte de o lună cu adevărat relaxantă în care reușești să te distanțezi de toate problemele care țin de locul de muncă. 

Horoscop august 2020 - Pești

Luna august se anunță a fi una deosebit de romantică. Petreci timp alături cu partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mult mai bine. În plus, reușiți chiar să vă faceți unele planuri de viitor împreună. În ceea ce privește viața profesională, primești vești bune de la locul de muncă și te bucuri de susținerea celor din jur. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close