x close

Horoscop complet Mariana Cojocaru! Saptamana 14-20 mai vine cu trei aspecte importante - cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

14 Mai 2018   •   17:39
Horoscop complet Mariana Cojocaru! Saptamana 14-20 mai vine cu trei aspecte importante - cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Sunt trei aspecte importante în săptămâna care urmează. 1. E ultima săptămână în care Soare va mai tranzita Zodia Taurului. 2. Va fi Lună Nouă pe 15 mai în Taur şi împreună cu Soarele anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. 3. Cel mai important aspect al săptămânii 13 mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani. Acesta anunţă reforme importante  în toate planurile existenţiale.

Berbec:  O săptămână bună, în care Soarele în conjuncţie cu Luna Nouă din Taur anunţă câştiguri finaciare pentru ambiţioasele/oşii zodiei. Dar casa a II-a diferă de la Berbec la Berbec...În dragoste Axa de Destin anunţă copii (soartă) sau îndrăgostiri la cei care nu iubesc cu adevărat. Întrebaţi mama cum stă cu sănătatea? Sau întrebaţi-vă pe voi- cauze karmice  (Luna Neagră în CIV, cu Pluton şi Saturn).

Taur: Aspectele de care scriam în intro (început) vă vizează în mod direct. În special pe cei născuţi în ultimul decan al zodiei. Vedetele perioadei sunteţi voi şi e foarte important ce decizii luaţi în perioada care urmează. Noul început este obligatoriu şi trebuie să păşiţi cu dreptul...uranian. Câştigurile şi iubirile importante sunt pentru cei/cele care merită respect de la Cel de Sus. Recompense/Pedepse.

Gemeni: După principiul Yin-Yang, unii Gemeni sunt numai Lumină-Pace, alţii sunt numai Întuneric. De ce scriu asta? Pentru că toate planetele de Nou Început(intro), vor tranzita casa a XII-a a duşmanilor, penitenţei, afecţiunilor cronice. Politicoşii şi diplomaţii, cei care ştiu să dea bineţe sau să lase loc de „Bună ziua” vor avea relaţii bune la locul de muncă, vor avea parte de sănătate bună.

Rac: Progresiile solare anunţă prietenii noi şi importante. Luna Nouă-patrona voastră astro-zodiacală va fi în Taur. Faceţi ordine-curăţenie în agenda personală (telefonică). Cei(le) care v-au rămas mici şi sunt neimportanţi(ante) vor fi eliminaţi/te din viaţa voastră personală şi din gând-simţire. Uranus şi Luna Nouă vor tranzita în săptămâna aceasta casa a IX-a, pe horoscop general-generalităţi.

Leu- Triada unică a perioadei (intro)  va rezona cu Mijlocul Cerului si susţine cariera şi atmosfera în familie(relaţia cu mama). Faceţi casa lună(Lună Nouă) la voi şi la mamele voastre. Sensul Vieţii vă poate dărui copii de stele nemuritoare. Karma şi Dharma atenţioneaza asupra pedepselor, blocajelor, separărilor/divorţ. Spiritualitatea Inaltă vă ţine departe de necazuri(casa a IX-a). Posibile deplasări.

Continuarea AICI.

Citeşte mai multe despre:

Mariana Cojocaru horoscop ANI
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati