Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Crăciun 2023. Gemenii sunt mai populari ca Moșu', Leii au parte de un miracol | Mercur retrograd, atenţie la Grinch!

Horoscop Crăciun 2023. Gemenii sunt mai populari ca Moșu', Leii au parte de un miracol | Mercur retrograd, atenţie la Grinch!

Horoscop Crăciun 2023. Perioada sărbătorilor de iarnă se anunță a fi una excepțională pentru toate zodiile, datorită aspectelor astrologice majoritar pozitive. Totuși, Mercur va fi în continuare retrograd şi este bine să fiţi vigilenţi.

Horoscop Crăciun 2023. Gemenii sunt mai populari ca Moșu', Leii au parte de un miracol | Mercur retrograd, atenţie la Grinch!
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2023   •   13:00

Mercur va fi în continuare retrograd pe tot parcursul Crăciunului şi are o energie de bază de luat în considerare pe tot parcursul vacanței, scrie stylecaster.com.

Temele obișnuite ale Mercurului retrograd includ, de obicei, probleme tehnice, accidente de călătorie și comunicare greșită. Deoarece acest lucru poate provoca mai mult stres, ar fi bine să fiți proactiv pentru a evita problemele inutile. Cel mai bun sfat este să evitați subiectele controversate la cina de Crăciun, să planificați în consecință întârzierile călătoriei și să obțineți garanții pentru orice cadouri tehnologice. La urma urmei, nu ar fi Crăciun fără o mică dramă în familie!

Horoscop de Crăciun 2023 Berbec

Concentrează-te pe ceea ce ai nevoie pentru Crăciun, Berbec. S-ar putea să fii îngrijorat de modul în care vor merge conversațiile despre viața ta amoroasă și carieră cu anumiți membri ai familiei. Discuția despre starea relației tale sau despre oportunitățile de lucru cu cei dragi poate fi stresantă. Dacă aveți frații, verii sau părinții de partea dvs., vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singur atunci când au loc aceste conversații provocatoare.

Odată ce încep planurile pentru ziua de Crăciun, s-ar putea să fii surprins de cât de bine va merge totul. Desigur, s-ar putea să mai existe niște divergențe pe ici, pe colo dacă te simți foarte sensibil cu privire la relațiile și angajamentele tale. Lasă orice comentarii sau întrebări să-ți treacă pe lângă urechi, în loc să ai o discuție profundă. Cu toate acestea, poate fi necesar să redirecționați conversația de câteva ori în timpul cinei. 

Horoscop de Crăciun 2023 Taur

Ai încredere în abilitățile tale de a oferi cadouri, Taur. Ești o persoană care face cadouri atent și extravagant. Cu toate acestea, bugetul dvs. poate fi mai restrâns decât de obicei anul acesta. În loc să te stresezi asupra cât de mult îți poți permite să oferi, concentrează-ți atenția asupra sentimentului și calității cadourilor tale. În dimineața de Crăciun, ar trebui să te simți din ce în ce mai încrezător că toată lumea va iubi ceea ce ai ales pentru ei.

Pe măsură ce toată lumea se adună în ziua de Crăciun, s-ar putea să fii destul de mulțumit de cât de recunoscători vor fi toți. Cei dragi vă pot complimenta pentru cât de frumoase vor fi cadourile de casă. Când te aștepți mai puțin, ai putea fi surprins cu un cadou incredibil de atent, primit de la unul dintre cei dragi.

Munca va fi probabil un subiect fierbinte la cina de Crăciun. Cu toate acestea, conversațiile ar putea deveni puțin stresante dacă se ajunge la bani. Luați o poziție neutră dacă nu doriți să discutați despre statutul dvs. profesional și financiar.

Horoscop de Crăciun 2023 Gemeni

Vei fi mai popular decât Moș Crăciun în ziua de Crăciun, Gemeni! Nu numai că veți auzi de la familie, dar s-ar putea chiar să auzi de la oameni de pe tot globul. Vechi colegi sau, prieteni îndepărtați vă vor contacta să vă ureze ”Crăciun fericit!”. Deși va fi plăcut să te reconectezi cu atât de mulți oameni, te-ai putea simți oarecum copleșit. Pune telefonul pe „Nu deranja” dacă vrei să ai o dimineață de Crăciun mai liniștită.

Întrucât vei fi foarte discutat, ar fi bine să fii puțin precaut cu privire la motivul pentru care unele persoane vă contactează. Din păcate, intuiția ta ar putea fi singurul lucru pe care te poți baza pentru informații. Cu toate acestea, s-ar putea să auzi ceva suculent în jurul cinei de Crăciun, care ți-ar putea confirma suspiciunile. Odată ce obțineți aceste informații, puteți face unul dintre cele două lucruri: puteți fie să vă confruntați cu problema direct, fie să o păstrați pentru o altă zi pentru a vă concentra pe distracția în familie. Alegerea va fi a ta!

Totodată, perioada sărbătorilor este perfectă pentru nativii zodiei Gemeni pentru călătorii alături de partener sau pentru consolidarea relațiilor de dragoste aflate în perioada de test. 

Horoscop de Crăciun 2023 Rac

Deși timpul în familie și tradițiile de sărbători înseamnă mult pentru dumneavoastră, ar trebui, totuși, să vă alocați ceva timp personal. Dimineața de Crăciun va fi momentul perfect, deoarece vă puteți trezi mai devreme pentru a vă bucura de pace și liniște. Îți poți petrece dimineața de Crăciun făcând jurnal, meditând sau savurând o ceașcă caldă de cacao fierbinte. Folosind acest timp pentru a te detensiona, te va ajuta să intri în spiritul sărbătorilor până când familia ta se va reuni.

În jurul prânzului, s-ar putea să simți că adevăratul sens al Crăciunului este timpul pe care îl petreci alături de cei dragi. Un sentiment copleșitor de dragoste va fi prezent pe măsură ce toată lumea se adună pentru a se bucura împreună de vacanță. Nu fi surprins dacă vărsați câteva lacrimi de bucurie pe parcursul zilei! Cina de Crăciun va avea o atmosferă mai nostalgică, pe măsură ce toată lumea deapănă amintiri. Concentrează-te pe amintirile fericite ale familiei tale, pe momentele amuzante și pe gândurile bune pentru a-ți încheia ziua de Crăciun cu o notă înaltă.

Horoscop de Crăciun 2023 Leu

Va fi un miracol de Crăciun pentru tine, Leu! Începând cu dimineața de Crăciun devreme, s-ar putea să simți că această sărbătoare va avea o atmosferă incredibil de diferită de Crăciunul trecut. Este posibil să primiți câteva semne și semnale incontestabile din univers despre cum s-ar putea desfășura Crăciunul. Intuiția ta s-ar putea dezvolta când primești ceva din lista ta de dorințe îașezată sub bradul de Crăciun sau poți simți nevoia de a te reconecta cu cineva pe care îl prețuiești profund.

Miracolele de Crăciun nu se vor opri aici, deoarece după-amiaza va apărea un sentiment mai profund de iubire și recunoștință. Chiar dacă ziua ta de Crăciun este mai intimă, s-ar putea să te simți extrem de împlinit. A te înconjura de oamenii pe care îi iubești va fi cheia pentru a avea o vacanță magică. Discuții uşoare și conversații captivante vor continua până în seară. Ar putea stârni dorința de a face ceva distractiv, cum ar fi un joc. Inima ta va fi plină până la sfârșitul Crăciunului!

Horoscop de Crăciun 2023 Fecioară

Nu deveni prea personal de Crăciun, Fecioară! Pentru unii, Crăciunul este momentul pentru a fi la curent cu toate știrile și dramele din familie. Dar pentru tine, acesta ar putea fi momentul să te lauzi cu realizările tale. Ați putea chiar să aveți o întâlnire de familie în dimineața de Crăciun pentru a le cere tuturor să vă păstreze afacerea confidențială. Dacă procedați astfel, puteți scăpa de întrebările iscoditoare ale invitaților din de la masa de Crăciun.

Indiferent din ce motiv, s-ar putea să simți că ai putea trece Crăciunul fără probleme până la mijlocul după-amiezii. Spiritele vor fi ridicate, iar drama va fi scăzută. Cu toate acestea, starea de spirit se poate schimba până la ora cinei. Pe măsură ce vă adunați în jurul mesei, membrii familiei vă vor întreba despre viața și cariera voastră. Aveți un ton ușor și vorbiți despre punctele forte din timpul anului. Cu toate acestea, unii membri ai familiei vă pot apăsa pe tot restul serii. Este posibil să trebuiască să plecați mai devreme decât credeați dacă doriți să evitați orice interacțiune stresantă.

Citeşte şi: Nu primi aceste 7 cadouri de la nimeni! Ele aduc ghinion şi boli în viața ta fără să știi. Avertismentul Lidiei Fecioru

Horoscop de Crăciun 2023 Balanță

Așteaptă-te să te lovești de greutăți, Balanță. S-ar putea să simți că ești presat în ziua de Crăciun. Planificarea te poate ajuta să eviți să stai ore ăn șir în trafic sau să te întorci acasă după ce realizezi că ai uitat ceva la jumătatea călătoriei.

În ciuda presiunii din dimineața de Crăciun, s-ar putea să te simți relativ în largul tău până la mijlocul după-amiezii. Deoarece toți ceilalți se vor distra, ar trebui să vă turnați un cocktail de Crăciun pentru a vă bucura de vibrațiile sărbătorilor! În timpul cinei pot apărea conversații interesante despre dragoste și muncă. S-ar putea să aveți chiar vești minunate de împărtășit, cum ar fi să vorbiți despre o nouă oportunitate de muncă sau să vă divulgați următorii pași în dragoste. Conversația ar putea lua o întorsătură până la sfârșitul nopții, așa că acesta ar putea fi indiciu pentru a merge acasă.

Horoscop de Crăciun 2023 Scorpion

Scorpion, acesta ar putea fi Crăciunul de care îți vei aminti pentru totdeauna. Transformă-ți dimineața de Crăciun într-un moment intim concentrându-te pe crearea tradițiilor tale. Ai putea alege să fii singur sau să împarți această perioadă cu cineva special. Indiferent ce faci sau cu cine o faci, te vei simți enorm de împlinit adaptându-ți dimineața de Crăciun la dorințele tale. Bucurați-vă de aceste momente înainte de a vă vedea cu cei dragi mai târziu.

Ar trebui să îmbrățișați spiritul Crăciunului în jurul după-amiezii, mai ales dacă intenționați să fiți alături de cei dragi. Deși Crăciunul poate fi o sărbătoare sensibilă, nu vei avea de ce să-ți faci griji. Toată lumea va fi într-o dispoziție fantastică, pe măsură ce sentimentele sincere sunt exprimate și sunt schimbate cadouri. În timp ce bucuria sărbătorilor va continua până seara, cina de Crăciun îi va face pe toți să se simtă mai reflexivi și mai conectați. Inima ta va fi plină după ce ai petrecut timp cu oamenii pe care îi iubești în ziua de Crăciun.

Horoscop de Crăciun 2023 Săgetător

Nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun, Săgetător. Acest Crăciun ar putea fi în două moduri, în funcție de starea relației tale. Dacă ești într-o relație, atunci s-ar putea să te simți copleșit de petrecerea vacanței cu partenerul tău. În loc să-ți speli nervii în vacanță, ar trebui să folosești asta ca o oportunitate de a te apropia de partenerul tău. Fii vulnerabil în legătură cu grijile tale de vacanță, deoarece partenerul tău va fi acolo pentru tine dacă îi lași.

Dacă ești singur, atunci s-ar putea să speri că Moș Crăciun ți-a lăsat un suflet pereche sub bradul de Crăciun. Deși poate fi stresant să fii singur în această perioadă a anului, nu ar trebui să lași să te afecteze. La urma urmei, a fi acasă de sărbători ar putea fi o șansă de a reconecta cu cineva special sau cu un fost iubit. Cei dragi vă pot încuraja chiar să ajungeți la fosta voastră iubire în timpul cinei de Crăciun. Renunță la presiunea colegilor și urează-i iubitului tău un Crăciun Fericit!

Horoscop de Crăciun 2023 Capricorn

Crăciunul va fi cel mai bun moment al anului, Capricorn. Ca un semn de pământ serios, de obicei nu vă abateți de la obiceiurile și rutinele obișnuite. Cu toate acestea, poate doriți să faceți de Crăciun excepția! Ziua de Crăciun nu trebuie să funcționeze ca o mașină bine unsă. În orice caz, Crăciunul ar trebui să fie liniștitor, deoarece acesta este momentul să vă vedeți cu cei dragi, să oferiți cadouri și să vă relaxați.

Cu toate acestea, familia ta extinsă ar putea fi o provocare, deoarece unii dintre membrii familiei tale te-ar putea ține la un standard diferit. Dar Crăciunul ar trebui să fie distractiv, așa că nu vă fie teamă să vă răsfățați. La urma urmei, cine poate rezista băuturilor festive și mâncărurilor? A-ți oferi libertatea de a te simți relaxat ar putea fi o experiență de vindecare. Și dacă cineva are ceva de spus despre ceea ce faci, atunci ignoră-l. Meriți să ai o vacanță distractivă, mai ales dacă ai petrecut atât de mult timp și energie făcând magia pentru restul familiei tale. Să aveți un Crăciun vesel!

Horoscop de Crăciun 2023 Vărsător 

Ce te va aștepta sub bradul de Crăciun, Vărsător? Trebuie să ai o listă pregătită pentru Moș Crăciun, deoarece această zi de Crăciun va fi deosebit de abundentă. Vor fi semne și semnale că dorințele tale vor fi îndeplinite de Crăciun.

De dimineața devreme până seara târziu, cadourile vor curge. Cantitatea de cadouri poate să nu conteze în acest caz, deoarece calitatea, grija și gândirea vor fi cele care contează. La urma urmei, acesta este sezonul dăruirii. Cadourile din partea familiei, a partenerului sau a celor dragi vă vor veni în calea zilei de Crăciun. Pe măsură ce le desfaceți pe fiecare, s-ar putea să fiți surprins de cât de multă dragoste a intrat în fiecare gest. Fiecare cadou va fi unic pentru tine și interesele tale, așa că nu va exista nicio îndoială că ești profund iubit.

Horoscop de Crăciun 2023 Pești

Vei fi acasă de sărbători, Pești? În ciuda problemelor de călătorie cu Mercur retrograd, veți ajunge acasă tocmai la timp pentru ziua de Crăciun. Nu va fi nimic mai important decât să petreci timp de calitate cu familia ta, mai ales dacă anumiți membri ai familiei îmbătrânesc. Deși ar putea exista o oarecare tensiune financiară, acest lucru poate să nu mai conteze odată ce ești înconjurat de oamenii pe care îi iubești.

Vor fi atât de multe de făcut de dimineața devreme până la mijlocul zilei. Vă puteți aștepta să fiți ocupat cu pregătirea mâncării, cu decorațiunile, să primiți oaspeții și multe altele. Din fericire, acest lucru vă poate oferi o oportunitate de a petrece timp prețios cu părinții, frații sau bunicii tăi. Tu și familia ta veți fi mândri de faptul că magia Crăciunului va adus împreună. Conversațiile de la cină ar trebui să meargă bine și s-ar putea să te simți inspirat să închei seara cu o activitate de familie plină de distracție.

×
Subiecte în articol: Horoscop Crăciun 2023
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close