Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac bani, Vărsătorii primesc vești bune

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac bani, Vărsătorii primesc vești bune

Horoscop 21 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, joi, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac bani, Vărsătorii primesc vești bune
21 Mai 2020   •   08:47

Berbec - pot băga ceva bani în pușculiță astăzi, lăsând la o parte fricile care i-au oprit până acum să demareze o acțiune. 

Taur - ziua aduce prieteni sau oameni care inspiră, pe care poate nu îi cunosc, dar cu care pot colabora și pe care îi implică într-o acțiune.

Gemeni - se bazează pe noroc și au șansa să își ia de pe umeri o responsabilitate. Dau din colț în colț când e vorba să își recunoască o greșeală. 

Rac - sunt foarte apreciați pentru opiniile lor, dar și pentru ideile și soluțiile foarte practice cu care vin. O realizare frumoasă pentru ei. 

Leu - succes, autoritate, putere, și reușite, iau decizii foarte surprinzătoare , la fel și acțiunile pe care le întreprind, în avans față de alții, sunt deschizători de drum, și sunt apreciați pentru asta.

Fecioară - ziua aduce o bucurie privind actele, banii, sau acte care consfințesc câștiguri, parteneriate sau contracte. 

Balanță - ziua poate aduce o bucurie din partea altei persoane și e bine să laude această persoană. Cu alte cuvinte le este testată generozitatea și lipsa de invidie.

Scorpion - sunt într-un moment foarte bun al unei colaborări, se bazează pe cineva foarte priceput care îi poate scoate dintr-o situație foarte complicată, deci vești bune și pentru ei.

Săgetător - au o surpriză la locul de muncă sau în activitățile pe care le desfășoară, un lucru se rezolvă mai ușor decât credeau și au sentimentul unui mare spor. 

Capricorn - au idei foarte valoroase, dacă gândesc îndrăzneț, dincolo de propriile lor frici sau comodități și își dau seama că lucrurile nu stau chiar așa dacă și ei fac o schimbare.

Vărsător - pot avea o veste bună în casă, în familie, care schimbă planurile. Schimbă locuința, vine cineva în casă, sau se renovează și se schimbă ceva în cămin și confort. 

Pești - fac un drum sau au o întâlnire cu cineva, iar în urma acetor întâlniri primesc o ofertă care le schimbă total viitorul. Rămâne de văzut dacă o acceptă. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close