Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes în carieră, Scorpionii au parte de schimbări bune

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes în carieră, Scorpionii au parte de schimbări bune

Horoscop 22 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, vineri, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes în carieră, Scorpionii au parte de schimbări bune
22 Mai 2020   •   08:59

Berbec - primesc informații, procesează datele pe care le au într-un mod foarte ingenios și salvator. 

Taur - calculează foarte inspirat modul în care pot câștiga bani din alte surse, așa că un nou proiect sau colaborare este la orizont. 

Gemeni - luna nouă se produce sub semnul lor zodiacal așa că aspectele bune vin pentru că știu cu cine să colaboreze și lângă cine să stea sau pe cine să convingă. 

Rac - o lună nouă în gemeni care poate aduce eliberarea de o persoană toxică, de o situație toxică, sau rezolvarea unei relații disfuncționale. 

Leu - știu cum să ajungă la public, la prieteni sau la comunitatea de care au nevoie pentru a-și demara proiectele și pot fi recunoscuți și apreciați pentru un produs extraordinar.

Fecioară - o reușită în carieră, o poziție de invidiat, li se propune un post sau ele știu cum să își pună în valoare mai bine calitățile, capacitățile. 

Balanță - pot avea un succes datorită unei noi perspective de viață, unui nou drum. Poate veni printr-o propunere sau poate chiar balanțele se gândesc cum să facă altfel lucrurile sau dacă nu ar mai face cum și-au propus până acum și schimbă cu totul optica. 

Scorpion - o zi care aduce schimbări foarte bune, datorită unui colaborator care vine cu o idee ce la început îi surpinde, dar se dovedește a fi foarte productivă. 

Săgetător - sunt într-o formă foarte bună, mai ales printr-o colaborare cu partenerul de viață sau cu altcineva, și această perspectivă nouă, poate tocmai pentru că îndreaptă relația, este și pentru ei salvatoare. 

Capricorn - pot avea curajul să își schimbe profesia sau să privească profesia din alt unghi și să dezvolte o activitate care poate era secundară până acum, dar care e foarte bună din punct de vedere financiar. 

Vărsător - o lună nouă în zona inspirației, creativității și expresivității, dar, dacă fac lucrurile după propriul stil, după propriul orar și așa cum înțeleg ei cel mai bine lucrurile, absolut dezinvolt, totul iese mult mai bine. Să își asculte intuiția pentru că îi ghidează foarte bine. 

Pești - o lună nouă ce are loc în cămin, în casă, în familie.  O schimbare de casă, sau a dispoziției față de ei în familie și de aici este posibil să se facă alte aranjamente, pentru că, în sfârșit, lumea cooperează. Posibil și un musafir care stă mai mult. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close