Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 iunie cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au realizări foarte bune, Fecioarele trebuie să fie mai îndrăznețe

Horoscop 18 iunie cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au realizări foarte bune, Fecioarele trebuie să fie mai îndrăznețe

Horoscop 18 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, joi, horoscopul pentru această zi.

Horoscop 18 iunie cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au realizări foarte bune, Fecioarele trebuie să fie mai îndrăznețe
Sursa foto: Antena 3
18 Iun 2020   •   09:30

Berbec - pot avea un câștig financiar sau măcar rezolvă o situație dificilă care altfel i-ar fi păgubit. Au o vindecare financiară. 

Taur - vorbim de o zi foarte bună și pentru ei, mai ales dacă țin pasul cu evenimentele și nu se tem de viitor și încearcă să aibă un rol mai important în colectivitatea în care se află. 

Gemeni - ziua poate aduce o reușită, un succes, dar nu se datorează lor, ci șefilor, sau altor factori de conducere ce iau decizii care îi avantajează.

Rac - au spor, mai ales datorită suporterilor și oamenilor pe care pot conta în acest moment. Cineva le face o sugestie și e bine să plece urechea la ea, să o asculte. 

Leu - reușite și realizări, mai ales dacă e vorba de proiecte noi, au avut și au încredere în forțele proprii și de aceea se mobilizează foarte bine. 

Fecioară - pot impresiona, mai ales superiorii, prin felul cum se descurcă la muncă, ideile cu care vin. E bine să fie îndrăznețe, să își spună opiniile, să argumenteze, pentru că vor face impresie. 

Balanță - au o realizare foarte bună, mai ales în domeniul patrimonial. Fie fac o investiție, fie fac un proiect pentru renovare sau achiziționează ceva important pentru ei și viața lor. 

Scorpion - o zi favorabilă mai ales negocierilor, mai ales în prima parte a zilei, pentru că au argumente și pot schimba opinia cuiva astfel încât să își facă un nou prieten. 

Săgetător - muncă multă, mai ales în prima parte a zilei, dar cu foarte mult spor. Banii intră în buzunarul lor, se poate semna un contra foarte important sau se apropie de acest punct. 

Capricorn - o zi care poate aduce o schimbare de optică, de viziune, iar acest nou punct de vedere îi ajută să găsească soluții sau să aibă speranțe, să vadă un alt viitor. 

Vărsător - se mobilizează foarte bine, mai ales în a doua jumătate a zilei, au mai multă bună dispoziție și vad cumva toată viața în tonuri roz. Și de aici și mobilizarea lor pentru a-și realiza proiectele. 

Pești - vești bune, mai ales spre finalul zilei, în casă, un musafir, un telefon, sau cineva care le oferă suport, le oferă încredere și mai ales, îi laudă. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close