Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii fac cum le dictează inima

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii fac cum le dictează inima

Horoscop 17 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii fac cum le dictează inima
17 Iun 2020   •   08:59

Berbec - sunt foarte pregătiți să negocieze în favoarea lor, aducând un argument supriză astăzi. 

Taur - o schimbare de dispoziție în urma unei informări pe care o primesc sau ei se documentrează și asta le dă mai multe argumente într-o negociere. 

Gemeni - planuri de călătorie, dacă vor să ajungă la o persoană pe care nu au mai vazut-o demult și le este foarte dor, în sensul acela se îndreaptă gândurile lor. Atenție la sănătate și fără cheltuieli!

Rac - zi care aduce vești foarte bune, susținere sau sfaturi bune din partea prietenilor. Sunt alimentați astăzi de tot felul de informații fericite și inspiratoare. 

Leu - realizări suprinzătoare, acolo unde credeau că lucrurile nu mai pot fi corectate sau îndreptate, se întâmplă miracole.

Fecioară - pot primi vești din străinătate sau pe cale oficială în urma unor demersuri făcute, care le dă o speranță pentru viitor și le deschide o cale de acțiune cu bătaie pe termen lung. 

Balanță - un câștig financiar poate veni astăzi, poate pe cale juridică, legală. Fie găsesc o factură rătăcită, fie își plătesc taxele la timp și în felul acesta nu mai sunt penalizați. 

Scorpion - reușite și realizări în toate comunicările pe care le au. O zi foarte potrivită pentru întâlniri și negocieri, pentru că au succes și toată lumea reușește să gândească în consens. 

Săgetător - muncă astăzi, cu avânt și elan, mai ales dacă e vorba de un proiect nou sau de o schimbare care le este pe plac, le este favorabilă, tot ce este inedit și are o notă originală le aduce spor. 

Capricorn - schimbare de dispoziție. La baza deciziilor stau poate chiar stările lor emoționale, dorul lor sau plăcerea de a face un anumit lucru. Cu alte cuvinte aleg așa cum le dictează inima.

Vărsător - idei originale azi, deocamdată nu le comunică celorlalți și poate este bine să verifice dacă toate gândurile și proiectele merg puse în practică sau sunt pregătiți pentru ele. Deocamdată, analize și calcule. 

Pești - o surpriză la drum sau în urma unei călătorii, dar o surpriză care aduce bani. Sau, în urma discuțiilor pe care le poartă, au idei în legătură cu felul în care să își eficientizeze activitatea. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close