Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Fecioarele primesc vești îmbucurătoare

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Fecioarele primesc vești îmbucurătoare

Horoscop 16 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, marți, horoscopul pentru această zi. O zi uraniană, ne subordonăm cu mai multă dificultate regulilor pe care nici nu prea le înțelegem.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Fecioarele primesc vești îmbucurătoare
16 Iun 2020   •   08:14

Berbec - pot exista conflicte cu autoritățile. Au de rezolvat multe sarcini, contra cronometru. 

Taur - ziua se anunță destul de agitată și asta pentru că nu sunt hotărâți ce vor să facă și își pot schimba brusc dispoziția. 

Gemeni - atenționare cu privire la sănătate, pe de altă parte și cu privire la drumuri. Trebuie să și le pregătească din timp și să aibă pregătit și planul B.

Rac - o zi care poate aduce surprize din partea prietenilor sau vești supriză care îi obligă să își schimbe agenda. 

Leu - au autoritate și s-ar putea ca peste șefi sau împotriva opiniilor colegilor să ia decizii care să îi suprindă pe cei din jur, deși ele sunt foarte bine calculate. 

Fecioară - vești de departe, fie de sus din ierarhie, tot felul de răspunsuri, mail-uri, autorizații sau avize din străinătate. Vești îmbucurătoare care aduc schimbări. 

Balanță - o zi cu calcule financiare, vor avea nevoie de o consultare cu familia sau partenerul de viață pentru a ști dacă să investească sau nu într-un bun sau într-o afacere.

Scorpion - ziua aduce discuții cu colaboratorii apropiați și este posibil ca împotriva sfaturilor sau opiniilor altora să ia o decizie după propria lor minte, care se pare că îi avantajează pe ei. 

Săgetător - multă muncă astăzi pe care trebuie să o facă cu multă abnegație, chiar dacă le convine sau nu ce se întâmplă, pentru că trebuie să țină pasul cu evenimentele și suprizele.

Capricorn - au o dispoziție foarte liberă, nu sunt de acord cu măsurile care se impun sau constrângerile pe care le au în acest moment în viața lor și sunt nevoiți să inventeze soluții și asta îi face geniali. 

Vărsător - sunt concentrați mai mult la nevoile lor și chiar la confortul și comoditatea lor. Nu prea ies din zona de confort, chiar dacă evenimentele îi obligă. Sunt conservatori astăzi. 

Pești - surprize, unele în urma unor călătorii sau vizite, aud tot felul de informații și asta le schimbă cumva strategiile și sunt dispuși să facă schimbări în viața lor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close