Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Leii sunt inspirați și câștigă bani, Balanțele au chef de distracție, dar și de muncă

HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Leii sunt inspirați și câștigă bani, Balanțele au chef de distracție, dar și de muncă

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 16-22 decembrie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Leii sunt inspirați și câștigă bani, Balanțele au chef de distracție, dar și de muncă
Sursa foto: sursă : Captură Antena 3
15 Dec 2019   •   09:07

HOROSCOP BERBEC. Pentru următoarea săptămână au de muncit. Încep săptămâna energici, cu un tonus bun, cu speranță, cu umor și ingeniozitate. Trebuie să fie mai atenți la spiritul de cooperare. 

HOROSCOP TAUR. Creativitate și imaginație. Văd departe, își dau seama cam pe unde o iau lucrurile ca să fie bine. Își bat capul joi și vineri să-i convingă și pe alții să-i urmeze. 

HOROSCOP GEMENI. Săptămâna aduce multe vorbe, multe informații, multe procese mentale. Trebuie să fie calmi, liniștiți și discreți. 

HOROSCOP RAC. Sunt preocupați de bani. Simt cam cum pot să-i facă. Pot să și cheltuie, dar o vor face foarte eficient. 

HOROSCOP LEU. E o săptămână cu tonus și forță. Sunt inspirați să facă multe lucruri. Câștigă niște bani și rezolvă o problemă. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Vorbim de o săptămână care poate începe puțin ezitant. Nu sunt sigure de cum arată agenda lor. Se mobiliează perfect la mijlocul săptămânii, fac tot ce își propun, renunță la regrete. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Au chef de distracție, văd partea plină a paharului, sunt optimiste. Marți și miercuri sunt atente să nu lase ceva nerezolvat din zilele trecute. Sunt mulțumite de rezultatele lor. 

HOROSCOP SCORPION. Vor avea o săptămână de autoritate, de putere, de impunere, popularitate. Trebuie să ia niște decizii importante încă de luni. Marți și miercuri muncesc mult, dar nu singuri. Trebuie să lucreze și cu alții și să pună accent pe comunicare. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săptămâna aduce atenție, trebuie să aibă spirit de discernământ și de dreptate. Riscă să și supere pe cineva. 

HOROSCOP CAPRICORN. Sunt centrați mai mult pe partener. Asta i-ar putea ajuta să se regleze. Marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru a se ocupa de planul profesional. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vor avea întâlniri destul de importante. Marți și miercuri analizează ce câștigă și ce pierd. 

HOROSCOP PEȘTI. Vorbim de o săptămână care aduce chef de muncă. Sunt foarte implicați. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close