Antena 3 Horoscop HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele au tot felul de oportunități, Vărsătorii au noroc pe plan financiar

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele au tot felul de oportunități, Vărsătorii au noroc pe plan financiar

26 Ian 2020   •   09:48
HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele au tot felul de oportunități, Vărsătorii au noroc pe plan financiar
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrelor pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. 

HOROSCOP BERBEC. Au planuri foarte mari, dar există și nesiguranța legată de atingerea lor. Le e frică să nu greșească pentru că planurile sunt foarte ambițioase. 

HOROSCOP TAUR. Analize foarte pretențioase legate de carieră și de evoluția în viață. Au și ochii ațintiți spre bani. 

HOROSCOP GEMENI. Ar putea avea o dispoziție iritabilă. Nu sunt dispuși să acorde încredere oricui. Sunt preocupați de bani. 

HOROSCOP RAC. Multă muncă. Trebuie să verifice că lucrurile sunt corecte. Nu pot fi foarte siguri de viitor, deși au multe promisiuni frumoase. 

HOROSCOP LEU. Proiecte minunate, o săptămână bună la muncă. Au multe întâlniri în care pot discuta proiecte și noi idei. Important e să fie atenți și la sănătate. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Săptămâna aduce istețime, e nevoie de curaj, de originalitate. Au tot felul de oportunități și trebuie să fie atente să le aleagă pe cele potrivite pentru ele. 

HOROSCOP BALANȚĂ. O săptămână care aduce o dispoziție degajată. La muncă atmosfera e destul de bună. 

HOROSCOP SCORPION. Săptămâna aduce atenție față de bani, sunt muncitori, vor să rezolve multe lucruri. Au multe planuri, important e să nu meargă cu toate deodată. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Pun cap la cap niște informații. Le poate apărea mai limpede un proiect, o intenție. 

HOROSCOP CAPRICORN. Atenția e concentrată spre bani sau o schimbare profesională. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Foarte bune aspecte în zona financiară. Banii nu vin ușor, dar se cheltuiesc ușor. Au proiecte frumoase, dar îi consumă mult. 

HOROSCOP PEȘTI. Au o săptămână de analiză a informațiilor. Tatonează viitorul și în funcție de deciziile celor din jur stabilesc ce fac și ei. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close