Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra până duminică. Berbecii au norocul de partea lor, Racii obțin mai mulți bani

HOROSCOP, cu Cassandra până duminică. Berbecii au norocul de partea lor, Racii obțin mai mulți bani

HOROSCOP, cu Cassandra până duminică. Berbecii au norocul de partea lor, Racii obțin mai mulți bani
04 Iul 2019   •   16:30

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrelor pentru această săptămână. 

HOROSCOP BERBEC Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara.

HOROSCOP TAUR Va schimbati rutina incepand de la o simpla conversatie cu un prieten. Acesta va invita la un eveniment care va deschide noi orizonturi neexplorate pana acum. Fiti prudenti insa cu sanatatea!

HOROSCOP GEMENI Este o perioada tocmai potrivita sa dati frau liber nevoii de exprimare prin creatie. Persoana iubita s-ar putea sa va ajute mai mult sa priviti situatia intr-un mod optimist. Folositi-va si de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate.

HOROSCOP RAC Profitati de sansa ce va iese in cale si va veti imbunatati starea financiara. Ca sa obtineti sprijinul superiorilor dumneavoastra trebuie doar sa le cereti ajutorul. In weekendul ce urmeaza e bine sa va organizati problemele.

HOROSCOP LEU Fiti deschisi fata de persoanele care va sunt aproape. Sinceritatea cantareste mai mult decat toate averile din lume. Nu ii mai respingeti cu vorbe taioase pe cei care va vor binele. Nu uitati ca tot de ei aveti nevoie sa razbiti atunci cand va este greu.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop zodiac Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close