Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cu ce se mint pe ei înșiși nativii din zodiac

HOROSCOP. Cu ce se mint pe ei înșiși nativii din zodiac

HOROSCOP. Cu ce se mint pe ei înșiși nativii din zodiac
08 Aug 2019   •   20:39

HOROSCOP. Știți momentele acelea când, deși știm exact care ne sunt defectele, încercăm să ne convingem că nu e așa? Ei bine, cu aceste lucruri se mint de multe ori nativii din zodiac. 

HOROSCOP BERBEC. „Sunt calm și nu mă enervez”. Nativii din Berbec sunt cunoscuți pentru impulsivitatea și atitudinea lor vulcanică, deși de multe ori încearcă să se convingă că sunt deloc așa. 

HOROSCOP TAUR. „Nu sunt gelos”. Chiar dacă de obicei sunt niște persoane echilibrate și sigure pe ele, uneori Taurii pot fi și geloși. 

HOROSCOP GEMENI. „Eu nu judec”. Au obiceiul să analizeze foarte mult persoanele din jur și, când nu-s de acord cu acțiunile lor, le mai și judecă. 

HOROSCOP RAC. „Sunt bine”. Nu vor să-și recunoască atunci când trec prin momente dificile și sunt instabili din punct de vedere emoțional, deși acest lucru se întâmplă destul de des, Racii fiind extrem de sensibili. 

HOROSCOP LEU. „Am trecut peste”. Nativii acestei zodii sunt poate cei mai orgolioși din zodiac și nu vor să accepte, nici măcar față de ei înșiși, că nu au reușit să depășească o situație care le face rău. 

HOROSCOP FECIOARĂ. „Nu sunt stresată”. Mereu active și foarte organizate, dar sunt și momente când toate activitățile pe care le au le obosesc și le dau peste cap. 

HOROSCOP BALANȚĂ. „Eu nu mint”. Uneori, din dorința de a nu-i răni pe cei din jur, evită să spună adevărul direct și încearcă să găsească o modalitate mai frumoasă, chiar dacă asta le face să cam mintă. 

HOROSCOP SCORPION. „Nu sunt obsedat”. Scorpionii sunt oamenii extremelor. Pot fi extrem de dedicați și pasionați, dar în unele momente pasiunile se pot transforma în obsesii de care reușesc cu greu să scape. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. „Nu îmi pasă”. Săgetătorii pun foarte mult la suflet și se lasă afectați, dar nu vor să recunoască acest lucru. 

HOROSCOP CAPRICORN. „Nu am nevoie de ajutor”. Această zodie este prea hotărâtă și independentă ca să accepte să ceară ajutorul celor din jur, chiar și atunci când au probleme grave. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. „Nu sunt nesigur”. Vor să creadă despre ei că știu să ia decizii rapide întotdeauna și că nu stau prea mult pe gânduri. Realitatea e puțin alta. 

HOROSCOP PEȘTI. „Pot să mă descurc singur”. Nu vor să accepte că uneori mai au nevoie și de ajutor și că e cazul să apeleze la ceilalți. 

×
Subiecte în articol: Horoscop nativii zodiac
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close