Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
18 Mai 2019   •   19:41

HOROSCOP. În astrologie există numeroase tipuri de zodiace. Unul dintre ele este zodiacul floral și se spune că în sufletul fiecărei persoane se ascunde o floare. Mihai Voropchievici a vorbit sâmbătă la emisiunea ”Adevăruri ascunse” despre florile care  ni se potrivesc în funcție de zodie.

HOROSCOP. Florile precum liliacul, bujorul și iasomia reprezintă fiecare câte o zodie.Ele aduc noroc si energieii pozitive. Ele pun o etichetă plăcută a unei persoane.

HOROSCOP Berbec- Nativii din berbec caută să scoată în față aceste calități. O floare mai delicată, mai pură adică narcisa alba, pentru a contrabalansa vanitatea sa.

HOROSCOP Taur- Nativii acestei zodii sunt sensibili și senzuali, cu o doză de indolență, care este legătura cu pământul. Foarte încăpățânați cu tonul de vanitatea. În momentul în care au ales pe cineva se termină răutatea – floarea lor este trandafirul roșu.

HOROSCOP Gemeni- Gemenii sunt extraodinari, guralivi, gânditori, intelectuali au multe caracteristici, dar principala este duplicitatea lor. Caută să combine emoția cu rațiunea și penduleazăîntre ele. Sunt buni comunicatori, iar florile care li se asortează sunt albăstrelele, care sunt florile aducătoare de liniște.

HOROSCOP Rac- Acești nativi sunt guvernați de lună, visătoari, lunatici, abstracți și trăiesc cu predilecție în trecut. Romantismul e la cote înalte. Aceștia trăiesc în afara timpului. Se plâng de soarta lor șu iubesc hortensiile, magnoliile deoarece există ceva mistoc acolo.În special, racii preferă florile cărora le plac umbra.

HOROSCOP Leu- Leul este simbolizat de flaorea soarelui sau cum se spune în popor sora soarelui. Este floarea care oglindește regalitatea caracterului specific acestei zodii. O floare extrem de mistică pe măsura personalității lor.

HOROSCOP Fecioară - Fecioara este maestra ordinii. Este preocupată de starea sa de sănătate, o zodie ipohondră uneori. Acești nativi caută să se facă iubiți de oamenii din jurul lor. Fidelitatea aceasta este reprezentată de flori precim gardenia, o plantă pretențioasă și crinul – simbol al purității.

HOROSCOP Balanță- Nativii acestei zodii sunt guvernați de Venus. Le place frumusețea, echilibrului și armonia.E încântat de frumusețea înconjurătoare. Fuge către artă și frumos. Știu să comunice și iubesc fără limite. Zambila primăvăratică li se potrivește și irisul ce reprezintă deschiderea către dragoste.

HOROSCOP Scorpion- Acestei zodii nu îi lipsește fascinația, undele de mister, dar și totodată o adiere de irezistibilitate. Nativilor din aceaastă zodie li se potrivește orhideea și floarea rhododendron.

HOROSCOP Săgetător- Această zodie de foc, este una optimistă, veselă, care iubește necondiționat. Constant vrea să-și îmbogățească rețeaua de prieteni și să iubească nebunește. Drogostea aventuroasă e specifică săgetătorului. Garoafele roșii sunt simbolul nobleții, iar împreună cu floarea de lotus sunt florile care îl caracterizează.

HOROSCOP Capricorn- Nativii acestei zodii sunt introvertiți, buni catalizatori ai leneșilor și buni sfătuitori. Li se potrivesc mănușă două flori:  macul roșu e simbolul puterii, al fidelității și e singura floare pe care dacă ai rupt-o ai frânt-o definitiv. Cea de-a doua floare care îi caracterizează este crizantema.

HOROSCOP Vărsătorul - Îi caracterizează nonconformistul zodiacului, iau viața în piept. Sunt un spirit liber care denotă altruismul. Ei țin foarte mult la familie și prieteni. Floarea care îi caracterizează este mușcata, care este otrăvitoare facă o rupem. O floare care le aduce regrete tardive.

HOROSCOP Pești- Peștii sunt creativi și luptă cu lumea exterioră, sunt euforici și trăiesc într-o lume a lor. Ei văd lumea așa cum vor ei să fie lumea. Sunt utopici, muncitori, altruiști, ieșiti din comun datorită stărilor sufletești complexe și intense. Peștii iubesc să viseze cu ochii deschiși și speră la o iubire eternă. Glicinele și petuniile sunt florile care îi caracterizează cel mai bine.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close