Antena 3 Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii își găsesc sufletul-pereche în anul 2019

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii își găsesc sufletul-pereche în anul 2019

09 Feb 2019   •   20:10
HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii își găsesc sufletul-pereche în anul 2019
Sursa foto: foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, ce zodii își vor găsi sufletul pereche în anul 2019.

HOROSCOP. Potrivit numerologului, sufletul pereche apare atunci când nu te aștepți. "Când ai pierdut ceva și persiști în a căuta acel lucru, nu-l găsești pentru nimic în lume. Când nu-l mai cauți, apare ca prin farmec. Cam așa se întâmplă anul acesta cu toate zodiile care sunt într-o perpetuă căutare", a spus Mihai Voropchievici.

HOROSCOP BERBEC: Berbecul va căuta sufletul pereche într-o zodie identică cu a lui, tot Berbec sau o zodie de foc, care să fie o zodie de acțiune și de afectivitate. Va căuta un partener/ă Berbec, Leu, Săgetător. Are mari șanse. Dar, nu se mulțumește cu atât, pentru că o zodie de foc trebuie să întrețină pasiunea. Și ce are nevoie focul ca să aibă flacăra mare? Aer! Atunci, caută pe cineva în zodia Gemeni sau Vărsător.

HOROSCOP TAUR: Taurii în conservatorismul lor nu vor spune niciodată că își caută sufletul pereche. Sensibilitatea nativă a zodiei Taur va căuta sensibilități și în altă parte. Lor nu le plac declarațiile zgomotoase. Așa că ar putea să găsească tot o zodie de pământ cum e Capricornul, dar la fel de bine și o zodie de apă: Racul. Se încadrează și Feciora sau Peștii.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii sunt de găsit acolo unde e zgomot mai mult, unde e muzică, unde e distracție și comunicare. Gemenii vor căuta parteneriate cu Leu, Balanță, Berbec, Vărsător. Leul și cu Berbecul vor putea foarte ușor să intre la sufletul unui Geamăn.

HOROSCOP RAC: Racii, la fel de sensibili ca și Taurii vor căuta un Scorpion, un Taur, un Pești sau o Fecioară. Ei se înțeleg foarte bine cu zodiile de apă. Acolo își găsesc de multe ori sufletul pereche pentru că sunt la fel de "lunatici". Cu toate astea, mai apare uneori un Taur care cu pragmatismul și seriozitatea lui pune piciorul în prag.

HOROSCOP LEU: Leul pleacă la atac ca să-și găsească sufletul pereche. Dacă simte că cineva e pe frecvența lui, Leul e prin excelență un cuceritor. Dar nu se repede cu capul în gard. Așteaptă până vede că are feedback 99,9%.

Pe larg, în materialul VIDEO:

 

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
x close