Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum să cucerim o persoană în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Fetele în Berbec sunt războinice, Balanțele sunt angelice

Cum să cucerim o persoană în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Fetele în Berbec sunt războinice, Balanțele sunt angelice

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat la „Adevăruri ascunse” ce trebuie să facem pentru a cuceri o persoană în funcție de zodie.

Cum să cucerim o persoană în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Fetele în Berbec sunt războinice, Balanțele sunt angelice
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2019   •   19:49

HOROSCOP BERBEC Fetele astea sunt ca niște războinice. Dacă le place ceva, pornesc la atac. Ele sunt niște cuceritoare. În general, femeile astea sunt cele care cuceresc. Îi trebuie tot un om de acțiune. Ele țin bărbații la distanță până îi analizează.

HOROSCOP TAUR Când ajungi la zeița frumuseții, ce vrei să găsești la nativele Taur? Sunt foarte ambițioase. Ele nu se bagă într-o relație până nu știu că au deja de toate, un job, o casă, o mașină, tot ce trebuie. Sunt extraordinar de perseverente. Nu poți să cucerești nativa din Taur dacă nu o respecți din toate punctele de vedere și să le recunoști acel statut pe care îl au. 

HOROSCOP GEMENI La orice vârstă, ele sunt niște adolescente, niște persoane care știu să-și trăiască viața. Nu e greu să o cucerești, dar e greu să o ții lângă tine. Este într-o continuă schimbare. Ele se pot îndrăgosti la prima vedere, le cucerești ușor, dar sunt și egoiste. 

HOROSCOP RAC. Sunt drăgăstoase, afectuoase, protectoare. Dacă ai norocul să fii iubit de nativa din zodia Rac, ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. Dacă o vrei pentru o aventură de o noapte, nu încerca. Racul e de cursă lungă. 

HOROSCOP LEU Când apare regina Leu, le eclipsează pe celelalte. O cucerești cu mintea, trebuie să fii sociabil, să-ți placă distracția, să strălucești. 

HOROSCOP FECIOARĂ E zodia aia de pământ care se refugiază în muncă și uită să-și rezerve timp pentru ea. Nu aveți idee cât farmec și cât de sensibilă e. Are o memorie extraordinară. Important e să nu fii vulgar, să fii decent în exprimare. 

HOROSCOP BALANȚĂ Sunt niște creaturi angelice, volatile, delicate, feminine. Devin puțin neglijente cu ele atunci când nu li se oferă dragoste. 

HOROSCOP SCORPION Sunt femeile fatale, acele femei care te fac să întorci capul pe stradă. Știu să combine misterul, cu farmecul personal, cu distincția. Important e să nu o întărâți, să vă feriți să nu vă mai iubească. E de preferat să ai un prieten din această zodie, te ajută, te respectă. Sunt feminine, secretoase, misterioasă. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR E o zodie impunătoare, frumoasă. Nativele sunt niște curtezane, știu când să se apropie și când să țină un om la distanță.

HOROSCOP CAPRICORN Pentru a rezista lângă ele, trebuie să ai multă rezistență, să ai nervii de oțel. Problema e că trebuie să ai răbdare. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR Sunt inteligente, ai ce să vorbești cu ele. Dar nu vei avea niciodată o viață liniștită pentru că e omul viitorului. 

HOROSCOP PEȘTI Sub chipul acela de înger, în spate poți găsi și puțină otravă. Atenție când ați intrat în compania unui Pește. 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close