Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru prima săptămână din octombrie. Berbecii sunt trași în direcții diferite, apar oportunități de a economisi bani

HOROSCOP, cu Minerva pentru prima săptămână din octombrie. Berbecii sunt trași în direcții diferite, apar oportunități de a economisi bani

HOROSCOP, cu Minerva pentru prima săptămână din octombrie. Berbecii sunt trași în direcții diferite, apar oportunități de a economisi bani
02 Oct 2019   •   13:07

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru prima săptămână din octombrie. 

HOROSCOP BERBEC S-ar putea să te simți tras în direcții diferite săptămâna aceasta. Este posibil să experimentezi iubirea și ura în aceeași măsură, așa că fii pregătit pentru ca aceste sentimente contradictorii să te lovească deodată. Relațiile sunt esențiale săptămâna aceasta, atât în realizarea, cât și în ruperea acestora. O despărțire sau o separare poate fi evitată dacă ești în stare să rămâi diplomat și să discuți cu sinceritate despre lucrurile care vă apasă. La serviciu, lucrează în echipă și vei avea succes. Singura competiție semnificativă care există este cea cu tine însuți.

Merită să îți păstrezi rutina de sănătate, deoarece cu cât ești mai potrivit, cu atât poți realiza mai mult.

HOROSCOP Soarele împreună cu Venus și Mercur sunt în Casa a 7-a, în zona relațională, deci este un moment minunat pentru toate tipurile de afaceri sau interacțiuni romantice. Viața ta socială s-ar putea extinde și este posibil să ai mai multe opțiuni pentru întâlniri și pentru a fructifica nevoia de romantism.

Marți poate fi o zi benefică pentru cererea unui sfat sau petrecerea unei mici vacanțe, în timpul căreia s-ar putea să pui la cale o afacere excelentă.

HOROSCOP Miercuri și joi ar putea fi puțin mai stresant, mai ales dacă ai de a face cu persoane cu autoritate. Ar putea fi mai înțelept să faci compromisuri decât să argumentezi.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Săptămâna aceasta, dragostea este o luptă pentru tine. Afacerile inimii te trag în toate direcțiile. Încearcă să vindeci fisurile din legăturile pe care le ai. Petreceți mai mult timp împreună și pregătește-te pentru romantism și pasiune. Concurența poate fi inevitabilă acum, așa că planifică-ți strategia pentru asta. Ia lucrurile la pas și lasă și gelozia deoparte. Încercarea unei noi metode de a face față dificultăților de relație poate face foarte mare diferență. Atenția ta ar trebui să fie la modul cum gestionezi ceea ce primești. 

Viața amoroasă se încadrează perfect în restul vieții tale odată ce Soarele a intrat în Balanță la începutul săptămânii. Este plăcut să nu îți faci griji cu privire la care sunt prioritățile tale în ce privește o schimbare.

Luna în Capricorn, în weekend, s-ar putea să te facă mai critic decât de obicei, dar vrei lucrurile doar cum vrei tu. Dacă cineva nu îți face o impresie bună, probabil că nu îi vei da o altă șansă.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP  Eu zi să mergi pe partea însorită a străzii. Este un moment pentru tine să fii conștient de optimist cu privire la situația în carieră și încotro te duci. Găsește o modalitate de a-ți călăuzi mintea, cu agerime, în zona carierei, deoarece ești dornic să dezvolți idei pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Este posibil să iei totul ca pe un joc de noroc, dar în inimă știi că vei fi răsplătit pentru asta. Este momentul să îți arăți abilitățile și pentru a anunța lumea de ce poți face. Cu cât ți se face mai multă publicitate, cu atât vei face mai bine. Această fază nu va dura mult, așa că profită de ea la maxim. Atitudinea ta este totul.

HOROSCOP financiar

HOROSCOP S-ar putea să constați că oportunitățile de a face și a economisi bani sunt dublate și chiar triplate în următoarele săptămâni. În timp ce ești ocupat să culegi roadele financiare coapte dinmprejur, nu neglija familia, copiii, relația și creativitatea. Deși stai mai mult cu ei, te distrezi și încerci lucruri noi, asigură-te că respecți bugetul. Timp de câteva săptămâni, vei avea șansa să ieși din vechile tiparele.

Nu lăsa stresul finanaciar să te chinuie până la punctul de răbufnire. Continuă să îți faci treaba și să respecți ritmul zilnic care îți servește bine. Mulți depind de tine, inclusiv subordonații, copiii și prietenii. Fii atent la nevoile lor. Nu ignora bârfele de birou. Amintește-ți că a lucra în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac Minerva
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close