HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2019. Taurii sunt speriați de concurență, Săgetătorii sunt foarte tăcuți

14 Oct 2019   •   12:23
HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2019. Taurii sunt speriați de concurență, Săgetătorii sunt foarte tăcuți

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC Săptămâna pare favorabilă pentru planificare financiară sau creerea de noi strategii. Chestiunea banilor este esențială, deoarece ești interesat să petreci mai mult timp cu familia și cu prieenii. Uită-te la zonele care reprezintă probleme pentru tine. Este posibil ca acestea să fie cele care ar putea beneficia de un sprijin suplimentar.

HOROSCOP Relațiile sunt importante, în special cele cu Soarele și cu Marte care tranzitează, în continuare, semnul Balanței. Marte poate fi un apel pentru a lua inițiativa și pentru a găsi modalități de a vindeca rănile din viața ta și de a curăța aerul acolo unde este necesar.

Concentrația se schimbă în această săptămână, întrucât Venus s-a alăturat lui Mercur din Scorpion și zona ta de resurse comune și emoții profunde. Dorințele ar putea fi mai accentuate decât de obicei și s-ar putea să îți fie mai greu să reziști ispitei.

HOROSCOP Opoziția separantă dintre Venus – Uranus de luni, te-ar putea determina să faci cumpărături impulsive și să optezi pentru articole care nu sunt stilul tău obișnuit. Păstrează bonul de casă deoarece s-ar putea să regreți cheltuiala și să ceri rambursarea acestora mai târziu.

HOROSCOP Luna Plină din weekend, în Berbec, a fost cât se poate de volatilă. S-ar putea să nu îți faci griji că spui lucrurilor pe nume, dar ai putea face viața altora mai ușoară dacă ai adopta o abordare mai atentă a celorlalți.

HOROSCOP relații O decizie majoră de a face bilanțul unei relații, poate fi una foarte grăitoare despre starea ta sentimentală. Poate că este timpul să duci lucrurile la noul nivel și să faci un angajament, poate chiar unul permanent dacă nu ești căsătorit. Contractele și întâlnirile îți domină timpul. Asigură-te că toate deciziile sunt luate ca urmare a unei discuții serioase cu partenerul de viață, ceea ce presupune să îți faci timp și pentru familie. Invită-l la cină sau mergeți la un spectacol împreună. Simultan o schimbare a aspectului exterior ar putea oferi și vanității tale un impuls.

Venusul este în senzualul Scorpion, ceea ce ar putea scoate laiveală sentimentul de trădare sau de gelozie adânc înrădăcinate în tine.

HOROSCOP Cum Luna Plină a fost în semnul tău spontan, nu vei ști ce va urma. Fă lucrurile captivante și pline de nerv în tot acest timp – exact cât de îndrăgostit ar trebui să fi!

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Concurența, la locul de muncă sau altceva, solicită să faci o autoevaluare. Nu te relaționezi foarte bine cu prietenii și familia. Acest lucru se datorează mai ales faptului că mintea ta este încă la problemele de serviciu de săptămâna trecută. Implică-te într-un fel, în activiăți care te ajută să îți curăți mintea și să începi să tesimți revigorat.

HOROSCOP Poți să-ți deservești clienții și colaboratorii într-un mod exemplar. Unii din jurul tău se vor simți stresați. Concedierile și zvonurile legate de reducerile de personal pot face ca toată lumea să se simtă neliniștită. Nu te arăta slab și evită tendința de a deveni victimă. La locul de muncă oricum va fi agitație emoțională. Unele asocieri s-ar putea încheia brusc. Fă o listă pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

HOROSCOP financiar

Viața ta se încadrează în relațiile cu ceilalți, în special cu cei care trec prin viața ta financiară și profesională. S-ar putea să descoperi că schimburile pe care le ai sunt pline de iubire, susținere și chiar profitabile. Între voi există o energie minunată care stimlează creativitatea.

HOROSCOP Implicați-vă în planificarea financiară în această săptămână. Clasifică-ți priorităție și creează strategii pe termen lung. A face cercetări înseamnă o utilizare productivă a timpului de lucru. Urmează-ți intuiția când ai de-a face cu alții. Caută indicii non-verbale despre ceea ce încearcă cu adevărat să îți spună. Evită însă, bârfele sau răspândirea de informații private. Chestiunea banilor este de maximă importanță acum. Considerațiile legate de afaceri necesită atenție. Discută aceste probleme și cu ceilalți. Lasă-i să se alăture fericirii tale și te vei bucura mai pe mult.

Mai multe, pe Huff.ro.

Parteneri
x close