Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie. Gemenii sunt experți la flirt, bărbații Vărsător nu te vor curta în mod tradițional

HOROSCOP. Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie. Gemenii sunt experți la flirt, bărbații Vărsător nu te vor curta în mod tradițional

HOROSCOP. Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie. Gemenii sunt experți la flirt, bărbații Vărsător nu te vor curta în mod tradițional
26 Noi 2018   •   14:55

HOROSCOP. Fiecare bărbat are propriul mod de exprimare a emoțiilor și a sentimentelor. A fi vulnerabil în fața persoanei dragi te ajută să atingi un alt nivel de intimitate în relație. Nu toți bărbații își pot dezvălui însă emoțiile atât de ușor.

HOROSCOP. Berbec

Nativul acestei zodii nu se învârte în jurul cozii,așa că,dacă te place,cel mai probabil,va veni,pur și simplu,să îți spună. Dacă vrea să țină secret acest lucru,de teamăcă îl refuzi sau că nu ești disponibilă,îl vei vedea agitat în preajma ta,așa că poți face tu primul pas.

HOROSCOP. Taur

Este un tip tradițional,convențional,deci,dacă i-ai căzut cu tronc,te va urmări folosindu-se de trucuri de modă veche. Pune întrebări,în stânga și în dreapta,despre culoarea ta preferată,florile sau alimentele care îți plac cel mai mult și va începe să îți trimită la birou cutii cu bomboane și bilețele de dragoste anonime.

HOROSCOP. Gemeni

Este expert la flirtat și la spus vorbe care să te dea pe spate. Mintea îi este mereu alertă și activă și îi place să vorbescă mult,cu oricine și despre orice. Un semn că ești mai specială decât restul? Trece peste conversațiile uzuale și îți pune întrebări personale.

HOROSCOP. Rac

Este un familist convins,orientat spre întemeierea unei căsnicii trainice. Dacă inițiază discuții intime,legat de viața personală,de alți membri ai familiei,de planurile tale pe termen lung,cel mai probabil este îndrăgostit de tine. Dacă devine chiar protector,e un semn și mai clar că te place. Iar dacă vrea să îți cunoască familia,are gânduri mari!

HOROSCOP. Leu

Iubește să fie dramatic,deci de unde știi că te iubește cu adevărat și că nu joacă teatru? Va renunța la lumina reflectoarelor și se va transforma în admiratorul tău secret,iar când te va aborda o va face fără spectatori sau replici studiate.

HOROSCOP. Fecioară

Logic și practic,nativul zodiei nu își manifestă admirația prin gesturi mărețe. În cazul în care te întreabă de sentimentele tale,de planurile tale și îl simți că lasă garda jos în prezența ta,înseamnă că ai toate șansele ca el să te iubească.

HOROSCOP. Balanță

Cu o viață echilibrată și corectă,balanța are o părere foarte bună despre propria persoană,dar nu desconsideră nici pe cei din jur. Cum știi că te place cu adevărat și că nu e doar politicos cu tine? va renunța la stilul lui sobru și te va invita,pur și simplu,la o plimbare în parc.

HOROSCOP. Scorpion

Vei ști că i-ai captat atenția dacă este tot timpul cu ochii pe tine,chiar și atunci când sunteți în sala de ședințe,împreună cu toți ceilalți colegi. Privirea lui intensa te va face să simți că nu mai vede pe nimeni altcineva în jurul lui.

HOROSCOP. Săgetător

Timpul personal este valoros pentru el,astfel că,dacă face efortul să se întâlnească cu tine mai mult de o dată într-o săptămână,chiar și pentru sarcini de serviciu,e un semn clar că l-ai fermecat.

HOROSCOP. Capricorn

Capricornul este precaut,astfel că poate fi dificil de spus dacă nativul zodiei este interesat de tine. Când lasă deoparte rigiditatea în prezența ta sau își face o pauză în programul lui încărcat pentru a se întâlni cu tine,este posibil să te placă mai mult decât crezi.

HOROSCOP. Vărsător

Dacă s-a îndrăgostit de tine,un Vărsător nu te va curta în niciun caz în mod tradițional. Poate începe o conversație jovială cu tine,pentru ca apoi să ducă discuția spre personal. Dacă e trăznit în prezența ta, înseamnă că vrea să vadă dacă ești ca și el, plină de viață.

HOROSCOP. Pești

Vestea bună este că nu este dificil să îți dai seama de sentimentele unui Pește. Vestea și mai bună este că,odată ce un Peștie te place,va face tot posibilul ca tu să te simți iubită și protejată. Este posibil chiar să îți scrie poeme sau să îți facă un tablou, scrie cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop experti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close