Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum îți arată zodiile că te iubesc

HOROSCOP. Cum îți arată zodiile că te iubesc

HOROSCOP. Cum îți arată zodiile că te iubesc
27 Feb 2019   •   11:28

           Berbec

               Nativii din zodia berbec sunt pasionali și spontani, iar când se îndrăgostesc au grijă ca partenerul să simtă la fel. Fiind atât de pasionali, își pun întreaga energie în relație astfel ca partenerul să se simtă iubit. Ei sunt deschiși și sinceri cu sentimentele lor, astfel că își vor declara rapid dragostea pentru partener.

           Taur

               Persoanele din zodia taur sunt sincere, stabile și care iubesc cu pasiune. Când sunt îndrăgostiți, taurii au grijă ca partenerul să se bucure de tot felul de plăceri. Astfel, ei vor găti pentru parteneri și vor crea o atmosferă plăcută în care partenerul să se simtă protejat și răsfățat, vor crea cine romantice la lumina lumânării și vor oferi cadouri. Taurii aflați într-o relație sunt loiali și vor face tot posibilul ca relația să dureze. 

           Gemeni

               Gemenii sunt cei mai cuceritori din zodiac. Aflați într-o relație, vor face tot posibilul ca relația să nu se sfârșească. Nativul din zodia gemeni te va face să râzi și să te simți bine în preajma lui. Dacă nativul gemeni e interesat de cineva, va petrece mult timp cu acea persoană, arătând că le pasă. Gemenii sunt sociabili, isteți, dar în același timp neliniștiți și inconsecvenți. În momentul în care se îndrăgostesc, au grijă ca persoana respectivă să afle, fie prin mesaje, fie prin apeluri telefonice.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

 

×
Subiecte în articol: iubire cuplu zodii Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close