Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Mar 2019   •   10:15

HOROSCOP. Cum îți poți da seama că cineva minte, în funcție de zodie.

Berbec

Când un Berbec minte, va încerca să pară cât de nonșalant poate. Indiferent de cât de mare este minciuna, un Berbec va încerca să fie relaxat, iar dacă este prins cu minciuna, pur și simplu o să spună că s-a încurcat.

Taur

Când un Taur minte este foarte atent la ce spune. Minciunile lui sunt niște lucruri meticuloase, care conțin cantitatea potrivită de detalii. Face în așa fel încât să pară că se gândește din greu la ce urmează să spună, însă nu prea mult încât să crezi că minte.

Gemeni

Persoanele aflate în acest semn zodiacal nu știu să mintă, chiar dacă încearcă să o facă în mod constant. Îți poți da seama că o persoană minte, în momentul în care acordă foarte multă atenție cuvintelor pe care le folosește.

Rac

Racii, în general, sunt foarte sinceri. În momentele în care au nevoie să mintă, nu reușesc să fie convingători. În plus, aceștia nu pot să se uite în ochii persoanelor pe care le mint.

Leu

Leii au foarte multă încredere în ei, iar atunci când mint, tot această încredere îi ajută să se concentreze și să te facă să le crezi minciuna. Când un Leu minte, va încerca să te facă să te îndoiești de propria persoană.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie zodiac
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close