Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum să-l cucerești de la prima întâlnire, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cum să-l cucerești de la prima întâlnire, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cum să-l cucerești de la prima întâlnire, în funcție de zodie
Sursa foto: foto- Pexels
01 Mai 2019   •   12:40

HOROSCOP. Toată lumea are emoții la prima întâlnire, ambele persoane dorind de fiecare dată să facă o impresie bună, nu-i așa? Ei bine, cum decurge o întâlnire ține destul de mult și de chimia dintre voi doi, însă dacă îți dorești să îți faci o idee despre cum l-ai putea cuceri, ți-am pregătit câteva sfaturi în funcție de zodia lui.

HOROSCOP Berbec
Încearcă să uiți de timiditate în prezența acestei zodii. Berbecii sunt atrași în general de pasiune și de dăruire. Se plictisesc cu ușurință când vine vorba despre programe stricte și povești constante despre trecut. Își doresc să dețină controlul și, dacă îți dorești o întâlnire amuzantă, puteți încerca să mergeți la un parc de distracții. Va exista o competivitate, dar într-o măsură potrivită, perfectă pentru a-l face să-și dorească să te cunoască mai bine.

​​​​​​​HOROSCOP Taur
În privința Taurului trebuie să știi un lucru important, răbdarea este cea mai apreciată calitate. Totodată, ei iubesc glumele bune și este indicat să te ferești de subiecte mai delicate precum câștigurile sau familia. Încercați să vă cunoașteți mai bine ieșind la un restaurant cu mâncare delicioasă sau vizitați împreună un muzeu. Puteți încerca totodată să vă faceți o mică drumeție.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni
Gemenii sunt interesați de foarte multe subiecte, însă niciodată nu încearcă să aprofundeze. Conversațiile intelectuale le stârnesc atenția, însă este bine să poți schimba cu usurință tematica conversației, deoarece se pot plictisi destul de repede. Puteți merge împreună la un festival, la teatru sau, de ce nu, la o petrecere cu board games. Alegeți un loc care vă va ajuta să aveți discuții interesante.

​​​​​​​HOROSCOP Rac
Încearcă să fii caldă cu nativul Rac, deoarece acesta este foarte sensibil și, totodată, empatic. Arată-i ce admiri la el și ce calități ți se pare că ai descoperit deja. Este foarte intuitiv și va fi la rândul lui foarte interesat de această discuție. Racul va oferi și sfaturi constructive atunci când este cazul. O întâlnire perfectă cu această zodie ar însemna un loc cu muzică live, în aer liber, o plimbare pe plajă sau chiar cină gătită acasă.

​​​​​​​HOROSCOP Leu
Leii vor să fie apreciați și îi vei cuceri cu siguranță dacă le vei spune că le admiri succesul. Totodată, nativul Leu are și simțul umorului, așadar glumele vor destinde cu siguranță atmosferă și vor fi apreciate. Poți fii directă cu nativul Leu, acest lucru fiind destul de apreciat. Mergeți împreună într-un club de comedie sau la o degustare de vin, acesta apreciind și locurile mai interesante.

Continuarea pe elle.ro.

 

×
Subiecte în articol: intalnire zodie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close