Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cum se victimizează zodiile. Gemenii au tendința să își dramatizeze viața

Horoscop. Cum se victimizează zodiile. Gemenii au tendința să își dramatizeze viața

Horoscop. Cum se victimizează zodiile. Gemenii au tendința să își dramatizeze viața
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Sep 2019   •   15:55

Berbec

Berbecii îți vor spune că ultimul lucru pe care vor să îl facă este să se victimizeze. Cu toate acestea, atunci când acționează impulsiv și nu-și asumă responsabilități, exact asta fac. Berbecii au tendința să dea vina pe circumstanțe pentru greșelile lor.

Taur

Taurii pot fi foarte materialiști și deseori își doresc lucruri pe care le au ceilalți. Taurii au senzația că cei din jur beneficiază de mult mai multe lucruri decât ei, iar aceasta este mentalitatea unei victime.

Gemeni

Gemenii iubesc poveștile bune și au tendința să își dramatizeze viața. Lucrurile rele care li se întâmplă nu sunt doar rele, sunt dezastruoase. Drama și conflictul construiesc povești mai captivante.

Rac

Racii renunță greu la lucuri și deseori aduc în discuție întâmplări dureroase din trecutul lor, pentru a-și construi mai bine imaginea de victimă.

Leu

Leii joacă foarte rar rolul de victimă, însă nu ezită atunci când simt nevoia de înțelegere și empatie. Problema este că oamenii știu că Leii sunt puternici și îi privesc rar cu compasiune, iar acest lucru le întârește senzația că sunt victime.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac astre astrologie gemeni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close