Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum trec zodiile peste o zi proastă

HOROSCOP. Cum trec zodiile peste o zi proastă

HOROSCOP. Cum trec zodiile peste o zi proastă
14 Mai 2019   •   14:19

Din fericire sau din nefericire absolut totul este trecător, astfel că atât momentele bune cât și cele mai puțin bune trec, se pierd în existența noastră cotidiană rămânând într-un stadiu imaginar de amintire. Fiecare zodie are modalitatea proprie de a trece peste o zi în care „Mercur este retrograd”.

Berbec. Nativii Berbeci sunt firi competitoare și ambițioase excesiv așa că zilele proaste pentru aceștia sunt doar noi oportunități de a alimenta competiția cu propria persoană. Astfel, ei reușesc să treacă peste o astfel de zi analizând cele întâmplate și dându-și silința să devină mai buni decât ceea ce au fost cu o zi în urmă.

Taur. Cei care stau sub semnul zodiei Taur sunt persoane care percep zilele proaste ca pe momente propice de a-și aduce aminte de lucrurile rele care li s-au întâmplat până atunci. Din acest motiv, modalitatea lor de a trece peste astfel de zile este izolarea și instaurarea unei stări de meditație.

Gemeni. Persoanele născute în zodia Gemeni își conștientizează temporaritatea zilei prin care trec și deși par că sunt copleșiți, îți concentrează toate resursele pentru a ajunge la finalul zilei. Pentru a depăși astfel de momente, aceștia se refugiază  în sânul familiei sau în proximitatea celor dragi.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close