Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai și nu se vor mai despărți niciodată

HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai și nu se vor mai despărți niciodată

HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai și nu se vor mai despărți niciodată
19 Apr 2018   •   11:20

Gemeni și Săgetător

Nativii din Gemeni sunt amuzanți și prietenoși și din acest motiv toată lumea vrea să îi aibă în jur. Totuși, atunci când vine vorba de o relație de cuplu, aceștia pot fi destul de dificili. Le este teamă să intre într-o relație serioasă și nu le place să își piardă libertatea. De aceea, Săgetătorul este cel mai bun partener pe care îl poate avea un nativ din Gemeni. Și nativului din Săgetător îi este teamă să își piardă libertatea și să fie legat de o persoană pentru toată viața și de aceea își va înțelege perfect partenerul. O altă trăsătură care îi va ajuta pe cei doi nativi să își dea seama pe 1 mai că sunt făcuți unul pentru celălalt este simțul umorului.

Scorpion și Pești

În ciuda aparențelor, Scorpionul este extrem de dur și mereu se răzbună pe persoanele care i-au făcut rău. Nevoia de a se răzbuna este dată de natura lor pasională și de faptul că pun suflet în tot ce fac. Scorpionul este un partener dominant și agresiv într-o relație. Pe 1 mai, astrele îl pot ajuta pe acest nativ să își găsească un partener perfect din zodia Pești. Acesta din urmă este foarte romantic și din acest motiv se va potrivi de minune cu Scorpionul, scrie divahair.ro.

Cuplurile care se formează pe 1 mai și nu se mai despart niciodată trebuie să fie atente la semne, deoarece pot rata marea iubire a vieții lor!

×
Subiecte în articol: Horoscop cupluri 1 mai
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close