Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De ce înșală oamenii și ce explicații dau în funcție de zodie

HOROSCOP. De ce înșală oamenii și ce explicații dau în funcție de zodie

HOROSCOP. De ce înșală oamenii și ce explicații dau în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    14 Aug 2019   •   12:49

HOROSCOP Berbec

Din păcate berbecii nu sunt onești. Admite însă că ai avut o aventură. Întrucât ești primul semn zodiacal, trebuie să-ți asumi greșelile. Ai decis să-ți înșeli partenerul pentru că urăști să fii legat de o persoană prea mult timp. Îți dorești pasiune și aventură și simți că nu ai asta cu partenerul. Dacă ai fost prins, încearcă să nu te enervezi. Explică-i cum te-ai simțit în relație atunci când ești calm. Nu există nicio modalitate ușoară să spui că nu ai fost cu adevărat implicat în relație și că îți doreai mai mult, dar poți să încerci. S-ar putea să exagerezi și să spui că a fost o greșeală că ai înșelat dar în realitate știi că nu ești pregătit să fii cu o singură persoană.

HOROSCOP Taur

Posesivul taur a întâlnit în cale ceva grozav. Ai înșelat pentru că ai simțit că pierzi controlul în relație și ai nevoie de cineva pe care să-l poți domina, chiar dacă a fost vorba doar de o noapte. Când partenerul te prinde, cel mai bine este să nu faci compromisuri și să-i spui adevărul. Dar nu o vei face. Adesea vei evita conversația și dacă insistă vei admite că ai făcut ceva greșit și îi vei cere iertare. Fii rațional și spune-i că gelozia te-a determinat să înșeli, iar dacă îi pui la îndoială că ți-a fost credincios, poate că e timpul pentru o discuție mai lungă. În cazul în care v-ați înșelat unul pe celălalt, atunci este o problemă. Spune-i că nu poți fi cu cineva în care nu ai încredere. Poate că va înțelege și veți rezolva lucrurile apelând la un terapeut. Dacă nu, va fi o lecție de viață din care ai de învățat.

HOROSCOP Gemeni

Dacă vei fi suficient de mult timp într-o relație astfel încât să fii prins de partener, ei bine, acest lucru este surprinzător. Stabilitatea este esențială pentru a rămâne într-o relație lungă și fericită dar acest lucru ți se pare plictisitor. Ai înșelat pentru că nu erai suficient de matur să fii într-o relație serioasă. Tu ești un fluturaș social și asta scoate tot ce este mai bun în tine. Aptitudinile tale de comunicare excelente te-au dus în patul altei persoane. Dacă ești prins, nu trebuie să fii sincer și să explici că nu ești suficient de matur, pur și simplu ieși din relație. Poate ai avut sentimente pentru partener, dar ai și pentru alte zece persoane. Spune-i că nu ești pregătit să ai o relație serioasă și că acest lucru ar fi trebuit de fapt să-l discutați cu mult timp înainte.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie zodii astre astrologie zodiac
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close