Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de zodie

HOROSCOP. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de zodie

HOROSCOP. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Sep 2019   •   18:31

HOROSCOP Berbec

Femeile aflate sub acest semn zodiacal sunt atrase de bărbaţii căsătoriţi pentru că aceştia reprezintă o provocare. În plus, acestea văd încrederea caracteristică bărbaţilor căsătoriţi.

HOROSCOP Taur

Femeile aflate sub acest semn zodiacal găsesc bărbaţii căsătoriţi atractivi pentru că aceştia sunt caracterizaţi de stabilitate. Taurii văd un bărbat căsătorit şi se gândesc: “Pun pariu că este super responsabil şi devotat soţiei sale”.

HOROSCOP Gemeni

Femeile aflate sub acest semn zodiacal iubesc bărbaţii care pot comunica bine cu cei din jur. Comunicarea este esenţială atunci când vine vorba de căsătorie, aşa că Gemenii sunt de părere că bărbaţii căsătoriţi ştiu să comunice eficient.

HOROSCOP Rac

Femenile Rac sunt romantice şi de aceea au tendinţa să se imagineze alături de bărbaţii pe care îi văd cu verighetă pe deget, tocmai pentru că şi ei, la rândul lor, transmit romantism.

HOROSCOP Leu

Leii sunt pasionali şi dramatici, iar femeile aflate sub acest semn zodiacal au tendinţa să aibă dorinţe nebune. Una dintre aceste dorinţe are legătură cu a fi cu un bărbat căsătorit, pentru că le dau senzaţia că pot fi dominaţi.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac astre astrologie Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close