Antena 3 Horoscop HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent

HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent

15 Iun 2019   •   19:41
HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru această vară. Numerologul spune că vom avea parte de mult neprevăzut.

HOROSCOP Berbec - Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie să ai răbdare și să le tratezi pas cu pas. Carieră: La carieră să nu se grăbească, va fi o evoluție lentă. Se ajunge acolo unde își doresc ei, dar nu când își doresc. Trebuie să aștepte. Sănătate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la începutul lui septembrie. Bani: Trebuie să controleze bine portofelul.

​​​​​​​HOROSCOP Taur - Dragoste: se amână spre toamnă până se va elibera de toate obligațiile. Au fost sufocați în ultima perioadă și au nevoie de liniște și libertate. Carieră: posibile ascensiuni dar și căderi spectaculoase. Dacă se grăbesc vor avea de pierdut. Sănătate: sunt rezistenți, dar au nevoie de pauze. Bani: finanțele depind de evoluția profesională.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni - Dragoste: sunt în căutarea dragostei. Încearcă să se armonizeze în cuplu. Carieră: tentația de a munci puțin și a câștiga mai mult. Sunt aerieni și refuză să coabare cu picioarele pe pământ. Sănătate: uzare prematură a energiilor active. Trebuie să meargă la medic mai des. Nu trebuie să neglijeze problemele de sănătate. Bani: până în august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac - Dragoste: vor mai multă afecțiune din partea partenerului. Sunt puși pe agățat. Carieră: e bună cu puțin respiro. Nu trebuie să muncească așa mult. Sănătate: consum nervos exagerat, va duce la o uzură generală. Trebuie să se stăpnească. Bani: fac bilanțul. Văd cât au cheltuit. Se întind mai mult decât le e plapuma.

​​​​​​​HOROSCOP Leu - Dragoste: e o vară de foc. Se pot naște relații necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie să vă nemulțumiți partenerul și nu trebuie să îl neglijați. Carieră: bună, eforturile fără o bună organizare vă pot face haotic. Sănătate: e singura sursă care poate să îi îngrijoreze. Vor fi epuizați. Atenție la consumul de energie. Bani: situația e haotică. Nu trebuie să cheltuiască mult.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioară - Dragoste: complică existența. Nu au parte de dragoste. Țin partenerii la distanță și trăiesc cu amintiri. Trebuie să încerce să trăiască în prezent. Carieră: vor căuta variante să își facă munca mai ușoară. Sănătate: toate lunile de vară vor veni pe latură de sănătate cu încărcătură negativă. La primul semn, trebuie să meargă la control medical. Bani: e o perioadă în care nu trebuie să nu se bazeze pe noroc.

​​​​​​​HOROSCOP Balanță - Dragoste: stabilitate în cuplu. Problemele apar din prea multă dragoste, sau din prea puțină. Carieră: nu vin schimbări la locul de muncă, dar vin oportunități benefice, prin intermediul unor persoane mai sus puse. Sănătate: trebuie să bea lichide mai multe și să mănânce fructe. Bani: mai apar oportunități de la alții. Nu trebuie să mai risipească bani.

​​​​​​​HOROSCOP Scorpion - Dragoste: instabilitate în unele relații importante. S-ar putea ca multe persoane din jurul lor să devină obraznici și să ceară mai mult din partea lor. Carieră: e o lungă perioadă de schimbări. Se așează apele. Sănătate: trebuie să meargă la recupereare, la sală și trebuie să aibă o alimentație fără mâncăruri grele. Bani: sunt trazacții. Nu există un declin financiar.

​​​​​​​HOROSCOP Săgetător - Dragoste: relația cu cei dragi e prioritară. Afecțiunea e la cote maximă. Vor auzi ”te iubesc” sincer. Carieră: sunt experiențe pe plan profesional, au mici dispute cu colegii. Vor munci în plus. Sănătate: o schimbare profundă de atitudine. Nu trebuie să se îngrașă. Bani: posibil pierderi provocate prin neglijență. Nu cheltuiți mult.

​​​​​​​HOROSCOP Capricorn - Dragoste: deciziile luate în relația de cuplu sunt bune. Trebuie să facă o nebunie. Carieră: caută un job unde sunt plătiți mai bine, dar nu cu muncă mai multă. Sănătatea: o stricați și doar voi puteți schimba ceva. Consumul nervos e fantastic de mare. Bani: drămuiesc banii altora. Trebuie să își vadă de ce are el.

​​​​​​​HOROSCOP Vărsător - Dragoste: își aduc în dragoste un șir de probleme. Știu să își distrugă armonia. E plin de neprevăzut. E o perioadă de însingurare. Carieră: multe oportunități de schimbare, apar joburi noi sau avansare. Sănătate: e o perioadă dificilă în perioada asta. Trebuie să se ducă la consult medical. Bani: ritmul încasărilor e lent. Nu cheltuiți mult.

​​​​​​​HOROSCOP Pești - Dragoste: au o perioadă în care se detașează de dragoste. Preferă să stea departe. Trebuie să mai spună și lucruri frumose partenerului. Carieră: trebuie să rezolve problemele din primăvară. Trebuie să lucrezi cu atenție. Sănătate: e un ritm diferit de refacere. Necesită odihnă și leneveală. Bani: sunt bani. Este un ritm constant.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
x close