Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 20 – 21 februarie 2016. Se conturează întâlniri și dialoguri interesante

Horoscop de weekend 20 – 21 februarie 2016. Se conturează întâlniri și dialoguri interesante

Horoscop de weekend 20 – 21 februarie 2016. Se conturează întâlniri și dialoguri interesante
20 Feb 2016   •   09:44
Berbec
Te-ai putea distra copios la finalul acestei saptamani, alaturi de prieteni, persoana iubita si copii. Pot aparea niscai discutii aprinse, pentru ca esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si mai putin sau deloc de cei dragi apropiati. Gaseste un echilibru intre toate aceste relatii si nu te lasa impresionat de unii sau de altii. In umbra exista tensiuni mocnite, de aceea fii prudent, pentru ca se pot destrama relatii bune.

Taur
Linistea si confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezinta aspectele care te atrag in mod special in acest weekend. Chiar daca sunt multe indatoriri profesionale care iti solicita prezenta si eforturile in afara cadrului familial, cu putin efort si bunavointa vei putea aranja programul, astfel incat sa impaci pe toata lumea. Organizeaza reuniuni impreuna cu rudele si mese festive surpriza.

Gemeni
Se contureaza intalniri si dialoguri interesante la sfarsitul acestei saptamani cu persoanele din anturajul apropiat. Fii scump la vorba si evita sa oferi sfaturi si detalii personale despre tine si planurile tale de viitor. Vizitele la rude sau prieteni, excursiile in aer liber sunt alte aspecte de luat in calcul. Profita de aceste momente si bucura-te de o plimbare sau de un taifas pe marginea subiectelor cotidiene.

Rac
Cumparaturi, calcule, cheltuieli, discutii pe seama bugetului familiei, acestea sunt aspectele importante de la finalul saptamanii. Pe de o parte iti vin bani sau cadouri, iar pe de alta parte, cheltuiesti sau oferi tu la randul tau altora mici bucurii materiale. Urmeaza o lista de prioritati si evita sa cheltuiesti pe lucruri extravagante sau inutile. Economiseste si consuma strictul necesar!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close