Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 25-26 iulie. Iubirea plutește în aer în zilele acestea

Horoscop de weekend, 25-26 iulie. Iubirea plutește în aer în zilele acestea

Horoscop de weekend, 25-26 iulie. Iubirea plutește în aer în zilele acestea
25 Iul 2015   •   12:30
 Horoscop 25 iulie. Berbec
Cu toate ca in fundal domnesc nelinisti financiare, in special in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, ca prin farmec se rastoarna lucrurile si reusesti sa te descurci si cu plata facturilor, datoriilor, dar iti indrepti atentia si spre niscai investitii. Cumva din umbra, o mana nevazuta, benefica aranjeaza zarurile pentru tine, astfel incat la momentul potrivit beneficiezi de toate sursele necesare pentru bunul mers al traiului tau.

Horoscop 25 iulie. Taur
La finalul acestei saptamani se pare ca esti foarte dependent de altii, de vorbele si reactiile lor. Este posibil sa iti redefinesti termenii si conditiile de relationare, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Pentru ca esti iute la manie in aceste zile si comunici mai mult pe tonuri inalte, evident ca si ceilalti riposteaza la fel. Detaseaza-te si lasa evenimentele sa curga firesc.

Horoscop 25 iulie. Gemeni
Zilele acestea esti preocupat fie cu treburile de rutina ale casei, fie cu cele din segmentul profesional. Ai mult elan in a rezolva multe si marunte, dar se pare ca trupul te ajuta prea putin. Fereste-te de eforturi fizice si mentale mari, pentru ca ai nevoie de odihna. Posibil sa se accentueze niscai afectiuni ale sistemului urinar, dar cu putin atentie, o dieta de sezon si relaxare potrivita vei putea depasi totul cu bine.

Horoscop 25 iulie. Rac
Iubirea pluteste in aer in zilele acestui weekend, de aceea fii deschis sufleteste si mental. Cei dragi iti pot oferi surprize de genul iesiri in oras la o masa festiva, o excursie planuita in secret de ceva vreme sau bilete la un concert asteptat demult. Pentru ca, deocamdat ai tendinta de a te razvrati din orice, fii prudent si controleaza-ti reactiile. Chiar esti indragit serios de persoana iubita, de copii sau de apropiati, asa incat raspunde-le cu acceasi moneda.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close