Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie 2016

Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie 2016

Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie 2016
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Ian 2016   •   22:05

Berbec
Relatia cu partenerul de viata este tensionata la finalul acestei saptamani, astfel ca oricine altcineva doreste sa-ti intre in gratii reuseste greu sau deloc. Galceava poate porni de la chestiuni profesionale, de la dorinta de a ocupa functii de conducere sau de la faptul ca sustii anumite persoane care, doar profita de pe urma ta. Fii prudent si evita sa iei decizii majore. Odihneste-te si plimba-te in aer liber alaturi de cei dragi.

Taur
Tentatia de a lucra singur la serviciu sau de a rezolva chestiunile de rutina ale casei este mare si dificil de contracarat. Ai putea avea senzatia ca numai tu singur reusesti sa duci treburile la bun sfarsit, iar pentru asta esti in stare sa indepartezi pe toata lumea din calea ta. In zilele acestui final de saptamana, acest crez si aceasta atitudine sunt paguboase si chiar pot declansa conflicte pe termen lung, mai ales la locul de munca.

Gemeni
Ai dori mai multa aventura si mai multa afectiune din partea celor dragi, dar se pare ca acestia au cu totul alte treburi de rezolvat. Astfel sunt sanse sa te gandesti ca ceva s-a schimbat in relatia cu persoana iubita sau in cea cu copiii. Pe undeva asa este, dar nici pe departe nu este cazul sa intri la banuieli serioase. Ai rabdare si incredere ca la momentul potrivit vei primi tot ce iti doresti. Deocamdata distreaza-te cu un hobby.

Citește articolul integral pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop weekend
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close