Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ei sunt cei mai geloși nativi din zodiac

HOROSCOP. Ei sunt cei mai geloși nativi din zodiac

HOROSCOP. Ei sunt cei mai geloși nativi din zodiac
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Aug 2019   •   23:15

Sunt câteva zodii care, atunci când sunt într-o relație, duc gelozia la extrem, chiar dacă trădarea are loc doar în mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face să izbucnească. Acestea sunt cele mai geloase zodii din horoscop:

Scorpion. Nativii din Scorpionul se află pe prima poziție în topul celor mai geloase zodii. Nu încerca să îi faci geloși pe acești nativi și nu te juca pentru că ei au un al șaselea simț care îi face să își dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie.

Rac. A doua zodie care își manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte ușor,dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuți și orice persoană își poate da seama că sunt nervoși sau iritați. Dacă vorbești despre un alt tip în fața lor,se vor holba la tine sau își vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacționeze în vreun fel,dar fierbe pe dinăuntru.

Leu. Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecțiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioși și se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sincer cu nativul din zodia Leu, dar să nu te deranjeze să îl și lauzi uneori, pentru a-i hrăni orgoliul și a-l face să se simtă mândru.

×
Subiecte în articol: zodiac nativi Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close