Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului. Mihai Voropchievici: „Spală tot ce a fost. Ne scoate din tipare!”

HOROSCOP. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului. Mihai Voropchievici: „Spală tot ce a fost. Ne scoate din tipare!”

HOROSCOP. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului. Mihai Voropchievici: „Spală tot ce a fost. Ne scoate din tipare!”
23 Noi 2019   •   19:27

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre cât de influențate sunt zodiile de Era Vărsătorului.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. ”Era Vărsătorului spală pe mâini de tot ce a fost unul singur și vine cu alte teme de cercetare. Zodiile de foc sunt mai explozive, ele vor porni cu mai mult avânt. Ele vin cu aurul. Fiecare poate, acum, să își pună personalitatea în valoare.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. ”Vă întrebați de ce copiii născuți după 2000 sunt diferiți. Ei au venit cu un scop. Să ne mobilizeze pe noi, aștia mai bătrâni. (..) Informația este la maximum. Nu mai trăim din auzite. Acum vrem să o verificăm. Nu mai ține teorema crede și cerceta. Dă-mi voie să cercetez și mai vedem!”, a spus Mihai Voropchievici.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. Epoca Vărsătorului vine și ne scoate din tipare, ne permite să fim cum vrem, spune numerologul. Vin curente despre care nici nu aveam habar. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BERBEC -  este iute, agil, doritor de a începe ceva. El trebuie să fie răspândacul acestor informații. Ei dau tonul.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. TAUR -  el pune în aplicare. El face ca pământul să dea roade. Are forță, putere de muncă și încăpățânarea de a duce lucrul la bun sfârșit.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. GEMENI - au energie nemăsurată. Gemenii sunt conducători, transmit informații. Acum se mobilizează pentru un scop comun. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. RAC -  e sprijinul familiei. E sufletist și vine în ajutorul celor aflați în dificultate.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. LEU - leul primește feedback-ul. El trebuie să acționeze și să își pună în valoare calitățile, dar nu pentru el. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. FECIOARA - are atâta forță și putere de a analiza încât ea face lucrurile să se miște, din spate, fără să iasă în evidență.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BALANȚĂ - este negociatorul, aducătorul de pace, de armonie. Nu face altceva decât să echilibreze. Nu îi lasă pe ceilalți să se piardă.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SCORPION - ei sunt în postura în care vin și cer ajutorul. Sunt capabili să revoluționeze, însă au trebuie să capete încredere în propriile forțe.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SĂGETĂTOR - este vizionar, dar trebuie să se detașeze de conceptele vechi. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. CAPRICORN - să își folosească talentele la capacități maxime. Ei sunt protectorii zodiacului.

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. VARSĂTOR - vor fi lumina care îi înspiră pe ceilalți. 

HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. PEȘTI - sunt sensibili, în perioada aceasta nu își găsesc liniștea și energia. Sunt la o intersecție crucială a vieții lor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Adevăruri ascunse
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close