Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Femeile cu suflet de aur din zodiac. Fac numai lucruri bune

HOROSCOP. Femeile cu suflet de aur din zodiac. Fac numai lucruri bune

HOROSCOP. Femeile cu suflet de aur din zodiac. Fac numai lucruri bune
08 Feb 2019   •   10:33

Există câteva zodii de femei care se disting dintre celelalte ca având cel mai bun suflet şi cele mai bune intenţii. Influenţa semnelor astrale sub care s-au născut le scoate la iveală trăsături frumoase şi caracteristici dintre cele mai pozitive.

Taur

Printre femeile care se fac remarcate din zodiac se numără şi femeia Taur. Aceasta își trăieşte viaţa după reguli bine stabilite, cu pace şi armonie. Apropiaţii se pot baza pe ea de fiecare dată când au nevoie de un sfat pentru că este înţelegătoare, blândă şi liniştită, astfel că ştie cum să abordeze fiecare problemă. Va fi mereu aproape la nevoie şi îşi va oferi umărul celor care vor să plângă pe el.

Leu

Femeia Leu ştie foarte bine cum să îşi scoată în evidenţă frumoasele calităţi cu care este înzestrată. Prezenţa ei face plăcere celor din jur, astfel că toţi o vor dori în preajmă. Deţine o carismă naturală şi o intuiţie pe care nu multe femei o au. Acordă foarte mare importanţă valorilor pe care le are şi ţine cont de norme bine puse la punct.

Nativa zodiei Leu este bună la suflet şi are capacitatea de a-i ajuta pe ceilalţi atunci când nimeni nu o face. Se simte bine fiindu-le de folos altora, aşadar este o prietenă de nădejde. A fost înzestrată cu calităţile pe care orice bărbat şi le-ar putea dori vreodată de la o femeie: mamă grijulie, soţie iubitoare, gospodina ideală şi amanta perfectă. Este în stare să renunţe la tot pentru bunăstarea familiei.

Sursa: divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop femei zodiac
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close