Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Ghinion teribil pentru aceste zodii. Ei sunt nativii care se vor despărţi în luna noiembrie

HOROSCOP. Ghinion teribil pentru aceste zodii. Ei sunt nativii care se vor despărţi în luna noiembrie

de S.T.    |    01 Noi 2019   •   10:41
HOROSCOP. Ghinion teribil pentru aceste zodii. Ei sunt nativii care se vor despărţi în luna noiembrie
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP Balanţă
Indecizia îţi va afecta mult relaţia şi ar trebui să-ţi pui ordine în gânduri, deoarece partenerul tău nu va mai avea răbdare cu tine. Probabil vă gândiţi că poate o persoană mai bună nu găsiţi, dar nici nu acţionaţi în niciun fel. De aceea, veţi suferi o mare dezamăgire când veţi afla de o trădare din partea partenerului sau de un răspuns final negativ. Dar măcar, cu acest horoscop nu veţi fi luaţi prin surprindere.

HOROSCOP Berbec
Ştim cu toţii că eşti o persoană temperamentală, aşa că de fiecare dată tinzi să exagerezi lucrurile în relaţie. Totuşi, trebuie să înveţi să te controlezi, pentru că partenerul tău ţi-a spus asta de o mie de ori şi tu nu vei face decât să continui pe acelaşi ton. Ridicat. Reţine că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi rişti să vorbeşti de unul/una singură.

HOROSCOP Vărsător
Eşti foarte distant, Vărsătorule! Chiar dacă ceva sau cineva te interesează, tot nu reuşeşti să-ţi arăţi adevăratele sentimentele, iar asta e o greşeală. Poţi ajunge în momentul în care persoana de lângă tine să ajungă în braţele unuia/uneia care îi va acorda atenţia cuvenită!

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close