Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vești uluitoare pentru Pești. Este ziua lor

HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vești uluitoare pentru Pești. Este ziua lor

HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vești uluitoare pentru Pești. Este ziua lor
31 Mai 2018   •   09:10

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrașcanu ne spune cum arată ultima zi din mai din punct de vedere astrologic. Spunem adevărul astăzi, important este să avem cuvintele potrivite, dar și datele care certifică faptul că avem dreptate.

HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Berbec: Pot fi un pic prea virulenți, mai ales când critică superiorii, dar aspectele bune spun că dreptatea este de partea lor. Trebuie să fie cerebrali, fără ieșiri temperamentale.

HOROSCOP. Taur: Se luptă pentru bani, au șansa în prima jumătate a zilei să determine pe cineva, fie să se corecteze, fie ca să-i ajute să ajungă tocmai la bani.

HOROSCOP. Gemeni: Își fac dreptatea astăzi, chiar dau ultimatumuri, dacă cineva nu=și schimbă atitudinea sunt în stare să părăsească acea persoană.

HOROSCOP. Rac: Luna în Săgetător spune că este neapărat de niște clarificări juridice la locul de muncă, nu toată lumea înțelege fie ce scrie în contract, fie ce are de făcut, până la urmă se descurcă.

HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Leu: Mult teperament astăzi, dacă se simt jigniți sau ignorați, știu cum să reacționeze. Uneori prea violent. În schimb au idei inspirate în legătură cu aspectele profesionale.

HOROSCOP. Fecioară: Capătă mai mult curaj, asta pentru că cineva știe cum să apese pe un buton sensibil și e un lucru foarte bun pentru că sunt într-un moment de lansare profesională.

HOROSCOP. Balanță: Multe discuții mai ales în prima jumătate a zilei, în jurul unor teme morale sau legale. Până la urmă reușesc să convingă pe cineva să fie mult mai corect.

HOROSCOP. Scorpion: Vorbim de bani la începutul zilei, care vin printr-o schimbare fie de dispoziție profesională, fie schimbă ceva la muncă, în tot cazul este foarte spornică această schimbare, dar trebuie pusă într-un cadru administrativ spre seară.

HOROSCOP. Horoscop, 31 mai. Săgetător: O zi foarte bună financiar în a doua parte a zilei pentru că abia atunci se mobilizează și fac treabă foarte bună. Șefii sunt cu ochii pe ei, iar rezultatele foarte apreciate. Schimbări și la ei.

HOROSCOP. Capricorn: Au o zi foarte bună în a doua jumătate a zilei, un pic dispoziții dificile și poate sănătatea le face figuri, dar spre seară au rezultate și se mobilizează pentru că știu ce au de făcut în viitor, le apare clar.

HOROSCOP. Vărsător: O lasă un pic mai moale în a doua parte a zilei mai ales, se ocupă de ei și se dau loviți când e treabă mai dificilă la locul de muncă sau corectează ceva din urmă.

HOROSCOP. Pești: O zi foarte bună, mai ales spre seară pentru că pot avea loc întâlniri grozave cu persoane foarte influente la care vor să ajungă sau pot ajunge în mediul unde întâlnesc persoane importante, așa încât social stau foarte bine spre seară.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu pesti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close