Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Horoscop cu astrologul Minerva pentru luna mai. Unele zodii sunt forțate să o ia de la început

Horoscop. Horoscop cu astrologul Minerva pentru luna mai. Unele zodii sunt forțate să o ia de la început

Horoscop. Horoscop cu astrologul Minerva pentru luna mai. Unele zodii sunt forțate să o ia de la început
15 Mai 2018   •   12:17

Horoscop. Horoscop lunar Minerva mai 2018. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru ultima lună de primăvară. Apar oportunităţi unice de schimbare în bine pentru jumătate dintre zodii.

Horoscop. BERBEC

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Berbec. Pentru ei, luna mai se poate dovedi o perioadă destul de atractivă, chiar de neuitat, care va fi susţinută de sprijinul total al astrelor. Ideea este că, de obicei, Soarele acţionează exaltat în Berbec, dându-i putere, iar acum se va transforma într-unul dintre astrele dominante care guvernează cursa cerească. Un scenariu similar va avea loc cu Eris, care de obicei joacă rolul opus acţionând împotriva Berbecului. În general, energia lunii mai va sprijini cu siguranţă Berbecul, dar va trebui să depui eforturi pentru a regăsi echilibrul perfect între problemele personale şi cele profesionale.

Horoscop. TAUR

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Taur. Nativii Taur sunt, în mod special, favorizaţi de Venus şi de Lună în luna mai cu destule momente de suspans însă într-un context pozitiv. Acum, însă, cu siguranţă nu trebuie să îţi fie frică de emoţiile puternice, orice schimbare ar trebui salutată, mai ales dacă nu eşti pregătit pentru ea. Acesta este un moment bun, care va arăta altora, şi mai important, ţie lucrurile ceea ce eşti capabil. Pe de altă parte, responsabilitatea te poate speria şi poţi să te prăbuşeşti de epuizare, dar nu fi surprins de rezultat.

Horoscop. GEMENI

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Gemeni. Eris este responsabilă pentru declinul zodiacal al Gemenilor din ultima vreme, lucru deloc bun pentru că în loc să-i ajute, Eris a încercat tot ce se poate pentru a-i răni pe Gemeni şi le-a distrus planurile. Dar, în mai iată că interesantul asteroid îşi va schimba preferinţele şi va juca de partea lor. Lui Eris i se va alătura liderul ceresc al elementului de aer, Mercur, precum şi cea de-a doua stăpână a Gemenilor, Ceres. Ca urmare, a doua lună de primăvară poate deveni destul de semnificativă pentru tine, mai ales dacă încerci să îţi asumi schimbarea. Într-o anumită măsură, această perioadă te va testa şi pentru că va trebui să te adaptezi la noile condiţii.

Horoscop. RAC

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Rac. Pentru Rac, luna mai va fi un moment semnificativ, cel puţin în sensul că semnul tău va avea şansa de a schimba totul. Şi când spun totul, însemnăm totul. Poate, bineînţeles, să se aplice o jumătate de măsură, dar rezultatele vor fi proporţionale. În general, poziţiile planetei care este exaltată în semnul tău, Jupiter, şi principala stăpână a semnului tău, Luna, vor fi destul de puternice şi stabile, astfel încât să ai tot ce este nevoie.

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva previziuni astrologice
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close