Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul evoluției spirituale, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Berbecii sunt foarte agresivi, Balanțele au probleme în viața amoroasă

Horoscopul evoluției spirituale, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Berbecii sunt foarte agresivi, Balanțele au probleme în viața amoroasă

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit sâmbătă la „Adevăruri ascunse” cum guvernează legea karmei fiecare zodie.

Horoscopul evoluției spirituale, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Berbecii sunt foarte agresivi, Balanțele au probleme în viața amoroasă
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2019   •   12:24

HOROSCOP BERBEC. Karma Berbecului are multe culori care denotă agresivitate și impulsivitate. E posibil să nu poată să spună ce au pe suflet, nu se pot exterioriza, preferă să rămână în lumea lui. 

HOROCOP TAUR. Viața profesională e foarte importantă pentru ei pentru că iubesc luxul, călătoriile și confortul, dar sunt și muncitori. Muncesc mult, câștigă bine și își creează confort. 

HOROSCOP GEMENI. Karma lui e centrată pe comunicare, înțelegere, prietenie. Bărbații sunt foarte prietenoși, vorbesc mult și își fac mulți prieteni. Ar face orice pentru a salva un apropiat de la ananghie. 

HOROSCOP RAC. Joacă un rol foarte important. Pentru ei încrederea e cea mai importantă. El e psihologul familiei, le dă sfaturi tuturor. E legat de trecut. 

HOROSCOP LEU. El face referire mereu la ignoranță și intelectualitate. Nu își exteriorizează sentimentele. E de o bunătate pe care o întâlnești rar, ține mult la prietenii. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Au un bagaj karmic destul de încărcat. Au avut relații eșuate care le-au rănit, conștiința sa e pierdută în trecut din cauza amintirilor. 

HOROSCOP BALANȚĂ. A avut mereu probleme în viața amoroasă. E posibil ca temerile din viața trecută să nu le permită să se dezvolte. Au teama de a fi judecat care îi ține pe loc. 

HOROSCOP SCORPION. Are o personalitate extraordinară, o poftă de viață și iubire non-stop. Trebuie să învețe să scape de resentimente. Se analizează foarte mult și se ceartă singuri. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au trecut prin multe încercări, multe probe. Ca să nu mai aibă astfel de probleme trebuie să-și accepte și să-și confrunte problemele. 

HOROSCOP CAPRICORN. Are o karmă grea pentru că vrea să-și aleagă prieteni mai slabi pe care să-i manevreze așa cum vrea. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Dorința lor de inedit, de nonconformism, îi poate face să facă niște greșeli mari. Ei sunt prietenii tuturor. 

HOROSCOP PEȘTI. E o zodie cu niște karme fantastice. Ei sunt cam la ultima reîncarnare. Sar pentru persoanele aflate în suferință, oferă multă dragoste. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close