Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Horoscopul zilei de 2 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt avertizați să fie atenți la acte, Vărsătorii au schimbări de dispoziție

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 2 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt avertizați să fie atenți la acte, Vărsătorii au schimbări de dispoziție

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 2 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt avertizați să fie atenți la acte, Vărsătorii au schimbări de dispoziție
02 Iul 2018   •   09:10

HOROSCOP. O zi a libertății spune Luna în Vărsător. Unii își vor putea permite libertatea de conștiință, să facă ce cred și ce simt, alții însă mai amână.

HOROSCOP BERBEC

Pot intra în conflict cu un prieten, sigur diferențe de opinii, alții însă se luptă între două obligații, cea sentimentală și cea conjugală.

HOROSCOP TAUR

Conflict de carieră în cazul lor. Afacerile poate nu-i poziționează foarte bine vizavi de familie, pentru că sunt discuții în familie în acest moment, au decizii importante de luat.

HOROSCOP GEMENI

Vești importante de la o persoană din străinătate, care îi agită un pic, sau de la o persoană aflată de la mare distanță, pe care nu au mai vizitat-o de foarte multă vreme, tot felul de vorbe, trebuie să fie atenți cum le decantează.

HOROSCOP RAC

Se chinuie să facă rost de bani sau măcar să nu-i piardă pe mâna altcuiva, spune Luna în Vărsător. Tot felul de imprudențe ale partenerului de viață sau ale colaboratorilor pe care trebuie să le corecteze.

HOROSCOP LEU

Trebuie să fie atenți la imaginea publică, unele persoane pot fi supărare pe ele și atunci pot exista tot felul de reacții violente din partea Leilor pentru că sunt prea orgolioși, cred că numai ei au dreptate.

HOROSCOP FECIOARĂ

Atenție la muncă, sunt foarte mari tensiuni, mai ales dacă cineva a greșit trebuie să corecteze de urgență în contracronometru. Sunt multe lucruri de făcut. Și numai de greșelile altora nu au ei timp sau de propriile lor întârzieri.

HOROSCOP BALANȚĂ

Au activat în acest moment axa iubirii, flirtează, cochetează sau își dau seama că le lipsește iubirea și o cerșesc în stânga-dreapta sau la partenerul de viață.

HOROSCOP SCORPION

Își bat și ei capul cu probleme familiale, Luna este în Vărsător, vor schimbări, numai că nu toată lumea este de acord sau ei nu știu să explice așa încât discuții și dezbateri în familie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Poate fi o zi mai tensionată în plan administrativ sau juridic sau legal, atenție la acte, imprudențe, să citească foarte atent un act oficial care le trece prin mână și s-ar putea să fie o zi în care dau niște teste, li se cer niște explicații.

HOROSCOP CAPRICORN

Sunt cu ochii pe bani și au o zi în care pot să-și aranjeze foarte bine în acest moment atuurile, oportunitățile, șansele de a câștiga bani sau măcar de a nu pierde. Stau bine totuși.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Se anunță o zi cu destule schimbări de dispoziție și capricii și ei vor să fie foarte liberi și să facă  exact ceea ce gândesc, numai că își dau seama că asta le afectează imaginea publică, însă lasă oamenii să comenteze.

HOROSCOP PEȘTI

Au o zi mai ciudată, în sensul că nu stau foarte bine cu energia, poate sunt mai discreți și poate ar fi mai bine să se ascundă sau să nu intre în conflicte, mai ales acolo unde nu au răspunsuri, iar cineva îi poate lua la întrebări.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop avertizari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close