Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IUBIRE 2020: Dezamagiri, lacrimi și noi începuturi pentru zodii - Viața amoroasă a BALANȚELOR se va stabiliza în 2020

HOROSCOP IUBIRE 2020: Dezamagiri, lacrimi și noi începuturi pentru zodii - Viața amoroasă a BALANȚELOR se va stabiliza în 2020

HOROSCOP. Acesta este horoscopul iubirii pentru anul 2020. Iata la ce trebuie sa se astepte zodiile.

HOROSCOP IUBIRE 2020: Dezamagiri, lacrimi și noi începuturi pentru zodii - Viața amoroasă a BALANȚELOR se va stabiliza în 2020
23 Dec 2019   •   13:31

HOROSCOP BERBEC - Vei primi rezultate mixte pe parcursul acestui an. Daca esti intr-o relatie, vei avea asteptari mai mari de la partener, ceea ce ar putea aduce probleme. Luna februarie va aduce un aer nou in relatia ta, tot ce ti-ai dorit sa se intample. Persoanele singure si-ar putea gasi jumatatile pe care le-au cautat atat de mult timp. Persoanele care au probleme in relatie vor reusi sa rezolve tot ce le statea pe suflet. Lunile februarie, martie, iunie, iulie, septembrie si decembrie vor fi benefice.

HOROSCOP TAUR - Vei petrece amintiri de neuitat alaturi de partener in 2020. Iubirea voastra va fi un exemplu de urmat pentru toti cei din jur. Transparenta in relatie te va face un om mai bun. Mijlocul anului aduce mai mult romantism si pasiune. La finalul anului va trebui sa fii mai matura si mai increzatoare. Va trebui sa iei decizii care iti vor afecta viata amoroasa. 

HOROSCOP GEMENI - Vei incepe anul intr-o nota pozitiva si te vei bucura de amintiri placute alaturi de partenerul tau. De la inceputul lunii ianuarie si pana la mijlocul lunii mai vei trece printr-o perioada buna pentru relatie. Trebuie sa fii atenta insa in lunile octombrie si noiembrie, cand partenerul tau s-ar putea simti neglijat. Trebuie sa ai rabadare in aceasta situatie. 

HOROSCOP RAC - Anul 2020 va juca un rol important in viata ta. Vei trece printr-un moment de cotitura. Vei fi un partener loial si iti vei iubi jumatatea cu toata inima. Vezi vizita multe locuri si veti petrece timp pretios impreuna. Iti vei da seama ca toate neintelegerile voastre de pana acum au avut loc din cauza fricii tale de o relatie mai serioasa. Persoanele singure ar putea aveanturi noi. 

HOROSCOP LEU - Schimbarea domina viata ta amoroasa in 2020. Ti-ai putea gasi iubirea vietii sau o relatie veche ar putea ajunge la final. Asigura-te doar ca nu ramai in doua relatii in acelasi timp. Apreciaza-ti partenerul de viata si petrece perioade mai lungi cu el. Lunile ianuarie, februarie, martie, iulie, august, septembrie, octombrie si noiembrie sunt perfecte pentru viata ta amoroasa.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop iubire dragoste zodii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close