Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase

Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase

Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024. Aspectul cade pe karma pentru toți nativii. Leii au parte de ajutor divin pentru a se îmbogăți. Peștii au oportunități multiple de a avea aventuri amoroase.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    01 Mai 2024   •   22:00

În astrologie, Lilith  sau Luna Neagră nu este o planetă, ci un concept karmic care aduce cu sine o lecție importantă în parcursul nostru pe Pământ.

Lilith simbolizează o formă de karma, un bagaj pe care îl purtăm din viețile anterioare, o provocare internă ce necesită depășire, o barieră interioară subtilă sau o sursă majoră de frustrare personală.

Această poziție a Lunii Negre în Fecioară poate determina încheierea bruscă a relațiilor de dragoste, iar uneori poate duce la analize și raționamente distorsionate sau profund greșite. Nativii tind să-și reprime instinctul sexual și să încerce să-l exprime mai mult la nivel intelectual.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Berbec

Luna Neagră în Fecioară tranzitează Casa a șasea, a muncii și a sănătății. Astrele te invită să iei decizii îndrăznețe în aceste domenii și să faci tot posibilul să fii mai organizat. Ești sfătuit să stai departe de conflictele și idilele cu colegii.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Taur

Lilith tranzitează Casa a cincea, a plăcerii. Ai tendința să fii mai pretențios atunci când este vorba iubirea de sine. Te vei lăsa atras de numeroase aventuri doar pentru a-ți valida unele aspecte.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Gemeni

Luna Neagră în Fecioară tranzitează Casa a patra a familiei sau a rădăcinilor. Mulți dintre nativi pot să se dezlipească de membrii ai familiei. Te poți detașa, pleci de acasă și vrei să devii independent. Vei avea curaj să iei, în sfârșit, această decizie.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Rac

Lilith tranzitează Casa a treia, care guvernează formele de comunicare. Te încurajează să spui ce nu ai spus până acum, să scrii, să înveți domenii la care nu te-ai fi gândit. Scrisul este foarte încurajat în următoarea perioadă, la fel și învățarea.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Leu

Luna Neagră în Fecioară tranzitează Casa a doua, a resurselor. Lui Lilith îi plac banii, așa că te poate ajuta să faci mai mulți. Îi va sprijini mai ales pe cei independenți. Stai departe de căile neortodoxe de a face bani. Există riscuri în acest sens.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Fecioară

Fie scapi de anumite situații în care stăteai doar de dragul de a sta, fie te bagi în anumite lupte. Fii independent pentru că ai nevoie de atașament, conexiune, legătură. Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Arhetipul Fecioarei este cel al purității, iar Lilith este exact opusul.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Balanță

Atenție la sănătate, în primul rând. Lilith tranzitează Casa a 12-a, care guvernează imaginația, creativitatea, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele, misterele și nu numai. O să-ți testeze sănătatea, fizică sau mintală. Fii atent la obiceiurile toxice și la oamenii nepotriviți din jur.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Scorpion

Lilith tranzitează Casa a 11-a, ce vorbește despre prietenie, echipe, grupuri sociale, comunități. Fii foarte atent la oamenii de care te lași înconjurat. Te poți îndrăgosti de prieteni și poți să înțelegi că ar fi ceva mai mult între voi.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Săgetător

Lilith este în tranzit în Casa a zecea, care se ocupă de carieră și imaginea ta în societate. Vei dori mai multă independență. Este posibil ca discuțiile cu șefii să nu fie neapărat pe placul tău. Dar Lilith îi va ajuta enorm pe cei care vor dori o schimbare bruscă. Reconversia profesională este bine aspectată.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Capricorn

Lilith este în Casa a noua cea care se ocupă de călătorii, expansiune, inspirație, filozofie, adică la toate lucrurile ce fac parte din evoluția ta personală. Este o perioadă extraordinară să învățați, să călătoriți, să cunoașteți lumea, dar aveți grijă să nu vă luați prea în serios.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Vărsător

Lilith este în casa a opta, unde vă va aduce numeroase lecții. În această casă găsim moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, sexualitatea, intimitatea și fanteziile. Pot fi și pierderi umane, blocaje în intimitate sau chiar opusul, dar vă ajută să le rezolvați, vreți să accesați mai multe dintre resursele celorlalți.

Horoscop Luna Neagră în Fecioară pentru Pești

Lilith tranzitează Casa a șaptea, ce guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și amoroase. Dacă ești singur, poți să intri în relații doar de dragul de a o face, care țin mai mult de aspectul fizic. Adică, te vei lăsa atras de fluturașii din stomac și vei ignora semnalele lipsei de compatibilitate. Până în iunie 2024, pot apărea tot felul de idile scurte și intense, potrivit astrosens.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close