Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Luna Nouă în Taur 2024: Momentul magic în care dorințele se împlinesc. Zodiile care se îmbogățesc

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024: Momentul magic în care dorințele se împlinesc. Zodiile care se îmbogățesc

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024. Se conturează un spațiu magic al manifestării iar astrologii recomandă să fim cu atenți la gândurile și intențiile pe care le emitem. Fecioarele vor evolua foarte mult. O persoană nouă va intra în viața Capricornilor.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024: Momentul magic în care dorințele se împlinesc. Zodiile care se îmbogățesc
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    07 Mai 2024   •   18:00

În această Lună Nouă din Taur, care survine pe 8 mai, avem o oportunitate excelentă de a da viață intențiilor noastre și de a planta semințele dorințelor noastre pe un teren fertil. Putem alege să notăm pe un bilet câteva dintre aceste intenții, apropiate de inimă, și să le îngropăm lângă rădăcinile unui copac, încredințându-le astfel Mamei Pământ, cu speranța că va susține, îngriji și hrăni ceea ce ne dorim.

Această Lună Nouă în Taur poate deschide noi posibilități și direcții de manifestare, în special în domeniul financiar și al creativității sau al carierei.

Este esențial să fim receptivi pentru a observa, recunoaște și accepta ceea ce Universul pregătește pentru noi. Luna nouă în Taur reprezintă o adevărată binecuvântare, oferită de Univers. Această binecuvântare poate fi sub forma unei înțelegeri mai profunde, a unei revelații sau a unei soluții care poate aduce un mare succes într-un proiect personal sau profesional.

În apropierea acestei luni noi în Taur, se creează un spațiu propice pentru prosperitate, abundență și confort. Este important să fim capabili să identificăm și să acceptăm ceea ce este potrivit pentru noi în acel moment.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Berbec

Luna Nouă are loc în casa a doua. Există un nou început când vine vorba de a deține ceva. Să afirmi că este al tău poate fi benefic pentru creșterea stimei de sine. Ar putea însemna că vei cumpăra ceva important pentru tine, cum ar fi, de exemplu, o mașină.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Taur

Luna Nouă are loc în semnul tău. Există atât de multe lucruri care se întâmplă cu tine și acum te vezi pe tine însuți într-o lumină diferită. Vei milita pentru aventură și te vei simți în siguranță. Te reinventezi. Profită de acest eveniment pentru că îți pot reinventa conexiunile, cariera și tot ceea ce ține de propria persoană.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Gemeni

Luna Nouă va fi în casa a 12-a. Este un moment bun să te relaxezi, să iei o pauză sau să mergi într-un loc îndepărtat. Luna Nouă vorbește despre conectarea cu partea cea mai adâncă a ta, cu punctele tale oarbe.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Rac

Luna Nouă se are loc în casa a 11-a. Asigură-te că ești printre oamenii cu o gândire similară, printre prieteni, printre oameni care îți doresc binele, cu care împărtășești ideile pentru viitor.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Leu

Luna Nouă este în casa a zecea. Ar putea fi un început complet nou când vine vorba de muncă pentru tine. Poți să te îndrepți către o carieră care este mult mai inovatoare, independentă. Este vorba despre cum vrei să fii văzut în lume și contribuția pe care o aduci în mediul tău.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a noua. Există o creștere masivă, te dezvolți enorm, călătorești și înveți mult. Te conectezi cu mai mulți oameni. O să comunici foarte mult.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Balanță

Luna Nouă va fi în casa a opta. Cu siguranță se petrec transformări si schimbări majore in viața ta, dar cu influența lui Venus poți atrage și bani. Vei reuși să te înțelegi mult mai bine pe tine însuți.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea. Dacă ești singur, acest eveniment îți poate o nouă conexiune, care este copleșitoare și inovatoare. Dacă ești într-o relație, ai ocazia să treci la următorul nivel.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Săgetător

Luna Nouă va fi în casa a șasea. Poți începe un nou stil de viață. De exemplu, te poți apuca de sport sau fitness. Este recomandat să îți îmbunătățești sănătatea.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a cincea. Este o energie bună pentru a întâlni pe cineva nou. Poți începe un nou hobby. Dacă îți dorești un copil, este momentul potrivit pentru a începe să îți faci planuri.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Vărsător

Luna Nouă va fi în casa a patra. Poate fi un nou început când vine vorba de cine ești cu adevărat. Te-ai putea bucura de momente plăcute cu membrii familiei. Încearcă să faci mai multe din lucrurile pe care le iubești cu adevărat.

Horoscop Luna Nouă în Taur 2024 pentru Pești

Luna Nouă se petrece în casa a treia. Este un moment aglomerat pentru tine, dar cu multă energie pozitivă. Poți deveni mult mai sociabil în această perioadă și reușești să îți îmbunătățești comunicarea cu frații și vecinii, potrivit astrosens.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close